Design a site like this with WordPress.com
Get started

Hoe Firestick-bufferprobleem op te lossen voor soepele streaming (2021)

Buffering op de Firestick kan door verschillende omstandigheden worden veroorzaakt. Het gebruik van vuurstokken is de laatste tijd toegenomen. Wanneer buffering verbindingen onderschept, kan dit voorkomen dat tal van bewerkingen plaatsvinden. Wanneer dit gebeurt, kan dit voor veel consumenten overlast veroorzaken. De Amazon Firestick biedt consumenten een geweldige ervaring door een constante stroom video te bieden.

Door een robuuste koppeling van de providers op te bouwen, is Firestick toegankelijk voor een groot aantal consumenten. De meeste gebruikers hebben entertainment nodig, dat kan worden verkregen via Amazon Firestick. Er zijn momenten waarop een trage internetverbinding Buffering kan veroorzaken, wat het streamen vertraagt. Een trage internetverbinding is de belangrijkste oorzaak van het buffereffect. Deze problemen kunnen worden opgelost door verschillende technieken toe te passen.

Wat veroorzaakt het probleem met Firestick-buffering?

Trage internetverbinding. Er wordt gesuggereerd dat u minimaal 10 Mbps heeft voor 1080p en 10 Mbps voor 4K-streaming. U kunt onverwachte bufferproblemen opmerken als uw internetverbinding traag is.

Beperking van de Internet Service Provider (ISP). Wanneer uw internetprovider (ISP) vertraagt, vertraagt de verbindingssnelheid. Dit effect kan worden veroorzaakt door het streamen van inhoud die sterk wordt gereguleerd door de provider.

Modem ver van vuurstok. Als de firestick te ver van je wifi-modem is geplaatst, zal je signaalsterkte zwak zijn en bufferproblemen veroorzaken.

Je hebt bijna geen RAM meer. Het is niet ongebruikelijk dat een Firestick geen geheugen meer heeft. Er kunnen veel nutteloze programma’s op de achtergrond draaien die de buffereffecten genereren.

Opslag is duur. Buffering is populair onder Firestick-gebruikers vanwege een gebrek aan ruimte.

Andere factoren kunnen leiden tot lage snelheden, bijvoorbeeld Firestick-verwarming en een verouderd besturingssysteem. Alle redenen kunnen worden aangepast om de gebruiker toegang te geven tot het meeste entertainment.

Hoe het probleem met Firestick-buffering te stoppen

Uit de lijst met oplossingen die hier wordt geboden, kunnen de gebruikers het bufferprobleem sorteren.

Stap 1: Start Firestick opnieuw op

Als u de exacte oorzaak van het Firestick-bufferprobleem niet kunt achterhalen, wordt de verbinding hersteld naar de vorige staat wanneer de Firestick opnieuw wordt opgestart.

Ga hiervoor naar de instellingen van de Firestick en kies MyfireTv. Selecteer daarna Opnieuw opstarten en je bent klaar om te gaan.

Stap 2: Zorg voor internetsnelheid

Je hebt hoogstwaarschijnlijk een snelle breedbandverbinding en internetsnelheid is geen probleem. Het is echter een goed idee om te kijken of uw internetsnelheid om verschillende redenen is vertraagd.

Stap 3: Controleer de wifi-signaalsterkte

De intensiteit van het signaal is cruciaal voor een goede streamingervaring. Gebruikers hebben toegang tot netwerkinstellingen door naar instellingen te gaan en op Netwerk te klikken. Controleer de statusbalk en markeer uw wifi-adres.

Stap 4: Ethernet-overbelasting

In de meeste gevallen is een kabelverbinding aanzienlijk sneller dan een draadloze. Bij het gebruik van een ethernetkabel om verbinding te maken met een Amazon Firestick, kan de gebruiker problemen ondervinden, vooral als de ethernetpoorten overbelast zijn. Om een betere verbinding te ontwikkelen, is het essentieel om minder apparaten te gebruiken.

Als een internet-LAN-kabel niet goed werkt, kan de verbinding langzamer zijn dan normaal. Om een sterkere verbinding tot stand te brengen, kan de gebruiker de LAN-kabel vervangen.

Stap 5: Gebruik een VPN om buffering te voorkomen.

Dit wordt geadviseerd voor verbeterde prestaties en om het probleem van internetbeperking aan te pakken. Stoomactiviteit kan door gebruikers worden verborgen. De gebruiker kan een veilige verbinding tot stand brengen door geo-beperkte inhoud te deblokkeren. Het gebruik van Express VPN is de meest aanbevolen benadering.

Stap 6: Ruim het Firestick-RAM op

De Amazon Firestick 2nd Generation heeft 1 GB RAM, terwijl de Firestick 4k 1,5 GB heeft. Met zo’n beperkt geheugen loopt het snel vol. Een van de oorzaken van het buffereffect op de Firestick is een gebrek aan RAM-ruimte. Door achtergrond-apps te sluiten, kan het RAM-geheugen worden vrijgemaakt.

Stap 7: Wijzig uw privacyinstellingen

Amazon Monitort en verzamelt gegevens ter verbetering. Om je firestick constant te controleren en te verzamelen, moet hij verschillende veiligheidscontroles doorlopen. Om de gegevensbewaking uit te schakelen, kan de gebruiker:

Open Firestick-instellingen vanuit het startscherm

– Klik op voorkeur op het volgende scherm

– Klik op privacy-instellingen.

– Schakel de gebruiksgegevens van het apparaat uit

Stap 8: controleer en update het firestick-besturingssysteem

Het is zeldzaam, maar wanneer de firestick verouderd is, kan de gebruiker het buffereffect ervaren. Firestick werkt zichzelf af en toe automatisch bij, waardoor het minder vaak voorkomt. De gebruiker kan deze bereiken door:

– Ga naar FireStick-instellingen

– Open Mijn Fire TV

– Klik op de over.

– Klik op Controleren op updates.

Stap 9: Voorkom oververhitting van Firestick

Apparaten kunnen kapot gaan door oververhitting. Op de Firestick kan het ook buffer- of streamingproblemen veroorzaken. Gebruikers kunnen ongewenste oververhitting voorkomen door indien nodig de firestick te gebruiken.

Hoe Firestick te beschermen tegen fraude

Het hacken van de firestick-verbinding is een populair doelwit voor oplichters. Amazon’s Firestick maakt gebruik van abonnementskanalen. Veel gebruikers vinden de toegang tot de abonnementsplatforms misschien onhandig. De gebruiker kan de beveiliging van zijn Firestick verbeteren door te voorkomen dat er informatie wordt onthuld, met name aan apps van derden.

Hoe add-ons werken

Firestick geeft geen garanties over de wettigheid of veiligheid van add-ons, apps of services van derden. Auteursrechten worden behouden en streams worden beschermd. Gebruikers kunnen de beste producten verkrijgen via het publieke domein.

Wanneer FireStick upgraden?

Gebruikers moeten zich ervan bewust zijn dat wanneer ze zijn verbonden met een sterke internetverbinding, de Firestick zichzelf automatisch zal updaten. Gebruikers kunnen altijd zoeken naar extra functies om toe te voegen aan hun Amazon Firestick. Gebruikers kunnen de mooiste live-uitzendingen bekijken als ze toegang hebben tot een snelle internetverbinding.

Afsluiten

De Amazon Firestick geeft consumenten de mogelijkheid om streams van hoge kwaliteit te bekijken. De streams zijn toegankelijk door ervoor te zorgen dat de verbindingen correct zijn gemaakt. Gebruikers kunnen onderbrekingen ervaren als gevolg van trage verbindingen, die oneindige streams kunnen verbergen. De hierboven geschetste benaderingen kunnen gebruikers helpen hun connecties te versterken voor voordelen op de lange termijn. Neem voor meer informatie contact op met Amazon contact Nederland.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: