Design a site like this with WordPress.com
Get started

Hoe voorkom je dat je wordt getagd op Facebook?

Tagging is een Facebook-functie waarmee u een bericht kunt koppelen aan het profiel van een getagde persoon. Het is een erg handige functie waarmee anderen herinneringen kunnen vastleggen aan gebeurtenissen die ze koesteren. Het kan echter soms verergeren. Wat kan ik doen om te voorkomen dat ik wordt getagd op Facebook?

Wanneer mensen getagd worden in evenementen waar ze geen deel van uitmaken, kunnen ze overstuur raken. Wanneer een officieel account in een onjuist bericht wordt getagd, kan dit onhandig zijn. Facebook bevat opties waarmee gebruikers ongewenste tagging in foto’s, statusupdates en andere inhoud die door anderen is geüpload, kunnen beperken.

Hoe te voorkomen dat je wordt getagd op Facebook:

Met deze functie kunnen gebruikers bepalen welke getagde inhoud op hun tijdlijnen wordt weergegeven. De gebruiker zal eerst alle getagde berichten bekijken voordat ze op het scherm worden weergegeven. Gebruikers kunnen andere gebruikers taggen met behulp van de hieronder beschreven methode.

  • Stap 1:Log eerst in op uw Facebook-account.
  • Stap 2: Klik in de rechterbovenhoek van de pagina op het pijlpictogram
  • Stap 3: Selecteer de optie Tijdlijn en taggen in het linkerdeelvenster.
    Stap 4: Aan de rechterkant van de pagina, onder Review, vindt de gebruiker de mogelijkheid om content te bekijken waarin je bent getagd.
  • Stap 5: Selecteer Inschakelen in de vervolgkeuzelijst.
    Gebruikers hebben in het verleden mobiele apparaten gebruikt om toegang te krijgen tot hun Facebook-accounts. In dergelijke gevallen kunnen gebruikers de volgende methode gebruiken:

Stap 1: Open de Facebook-app en tik op de hamburgerknop in de rechterbovenhoek. Selecteer de instellingen en privacykeuzes door naar beneden te scrollen.
Stap 2: Er verschijnt een lijst onder; selecteer de eerste optie, Instellingen.
Stap 3: Scrol omlaag naar de sectie Berichten bekijken die zijn getagd in en zoek naar Tijdlijn en Tagging.
Stap 4: Zet voor de Tag Review de tuimelschakelaar aan.

Met deze oplossing kunnen gebruikers een Facebook-melding ontvangen wanneer ze worden getagd voor een beoordeling. Met een knop op de tijdlijn van de gebruiker kunnen ze alle openstaande beoordelingsverzoeken zien.

Gebruikers kunnen in verschillende gevallen voorkomen dat iemand hen volledig in een bericht tagt. Sommige berichten kunnen op verschillende manieren onhandig zijn voor gebruikers.

Hoe het profiel te verwijderen van getagde berichten op Facebook

Gebruikers kunnen er in bepaalde omstandigheden voor kiezen hun accounts te verwijderen uit gelabelde keuzes. Sommige berichten kunnen onhandig zijn voor de gebruiker, waardoor het account van de gelabelde keuzelijst moet worden verwijderd. Gebruikers kunnen de onderstaande stappen volgen om het gewenste resultaat te bereiken:

Stap 1: Navigeer naar de tijdlijn van het account.
Stap 2: Klik naast het bericht dat gebruikers moeten verwijderen op de drie stippen.
Stap 3: Selecteer op de tijdlijn die aan de gebruiker wordt getoond de optie Tag verwijderen.
Stap 4: Er verschijnt een pop-upbericht waarin de gebruiker wordt gevraagd OK te selecteren.

De gebruiker heeft vanaf een ander apparaat toegang tot het account om te zien of het probleem is opgelost. Gebruikers kunnen het bericht ook openen en in het kleine venster dat verschijnt, de Tagged-naam kiezen in de profielinformatie.

Autotagging op Facebook uitschakelen

Gezichtsherkenning is zeer nuttig, maar autotagging helpt bij het herkennen van gebruikers in afbeeldingen en video’s die op Facebook zijn gepubliceerd.

De volgende procedure kan worden gebruikt om het gewenste resultaat te bereiken:

  • Stap 1: Ga naar het gedeelte Instellingen van uw Facebook-profiel.
  • Stap 2: Selecteer Gezichtsherkenningsmodel in het linkerdeelvenster.
  • Stap 3: Nadat je de resultaten aan de rechterkant hebt bekeken, selecteer je de optie Bewerken naast Gezichtsherkenning.
  • Stap 4: Selecteer “Nee” in het vervolgkeuzemenu Ja. Gebruikers van andere apparaten wordt de toegang tot gezichtsherkenning ontzegd als herkenning is uitgeschakeld.

Hoe weet u wie u heeft getagd op Facebook

Er verschijnt een melding op het scherm wanneer een gebruiker is getagd in een bericht of foto. Gebruikers kunnen ook zoeken naar getagde afbeeldingen en zich afmelden voor het taggen van hun accounts.

Hoe getagde mensen op Facebook te verwijderen

In sommige gevallen kunnen gebruikers ervoor kiezen om getagde accounts te verwijderen uit openbaar zichtbare berichten. Gebruikers kunnen het gewenste resultaat bereiken door de juiste optie te kiezen.

De gebruiker kan getagde personen bekijken selecteren via de instellingenoptie op het bericht. Gebruikers kunnen kiezen welke accounts ze van hun getagde lijst willen verwijderen.

Laatste gedachten

Er zijn verschillende redenen waarom iemand anderen in een bericht wil taggen. Met Facebook kunnen gebruikers herinneringen vastleggen waarnaar later kan worden verwezen. Wanneer de persoon die wordt getagd op de foto staat die wordt gepost, kan taggen leuk zijn.

Gebruikers zijn verantwoordelijk voor het beheer van hun Facebook-accounts. Wanneer een gebruiker is getagd, kan deze ervoor kiezen de accounts uit de selecties te verwijderen. Gebruikers kunnen de hierboven beschreven methoden gebruiken om te voorkomen dat personen hen taggen op Facebook.

We raden u aan om de stappen zorgvuldig te volgen. je bent niet in staat om het te repareren, zelfs niet nadat je alle hierboven gegeven stappen hebt uitgevoerd, en dan wordt je verondersteld hulp te krijgen van de Facebook bellen. De experts helpen ons 24 * 7.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: