Design a site like this with WordPress.com
Get started

6 Beste Amazon Fire TV Stick-accessoires

Dus je hebt onlangs je Amazon Fire TV Stick ontvangen. Het wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan, maar er zijn een paar Amazon Fire TV Stick-accessoires die je kunt kopen om je ervaring te verbeteren.

Met goedkope abonnementen kun je alles doen, van het beheren van je tv met dezelfde afstandsbediening tot het verkrijgen van een betere game-ervaring en meer kijken op je Amazon Fire TV-stick met betaalbare abonnementen waarmee je de kabel kunt doorknippen.

Al onze Amazon Fire TV Stick-accessoires zijn goedkoop, net als het apparaat zelf, dus je hoeft de bank niet te breken om je nieuwe streamingstick bij te werken. De beste Amazon Fire TV Stick-accessoires staan hieronder vermeld:

  1. Sideclick-afstandsbediening
  2. Prime Video, Netflix of Hulu
  3. Afstandsbediening Grip
  4. Amazon Echo Dot
  5. Ethernet-adapter
  6. 3M-strook

Als u de universele afstandsbediening koopt, neem dan niet de afstandsbediening omdat de twee niet compatibel zijn. Je hebt waarschijnlijk niet al deze extra’s nodig, maar als je er een paar krijgt, heb je een veel betere Fire TV Stick-ervaring.

Sideclick-afstandsbediening

De Sideclick-afstandsbediening is een onmisbaar item als je een hekel hebt aan jongleren met afstandsbedieningen wanneer je het geluid op je tv of soundbar wilt beheren terwijl je iets bekijkt op je Amazon Fire TV Stick met Alexa.

Deze kleine afstandsbediening kan worden bevestigd aan de Amazon Fire TV Stick-afstandsbediening en voegt gewone tv-bedieningen toe, zodat je meerdere apparaten kunt bedienen zonder de afstandsbedieningen te hoeven verwisselen.Het kan de afstandsbedieningscodes van uw bestaande afstandsbedieningen leren en naar de huidige afstandsbediening knippen, zodat u Alexa en gesproken zoekopdrachten kunt blijven gebruiken.

Aan/uit, volume, kanaal, ingang en twee andere knoppen zijn inbegrepen op de Sideclick-afstandsbediening, zodat u meerdere apparaten kunt bedienen met slechts één afstandsbediening. Het is eenvoudig, werkt geweldig en een van de eerste accessoires die je moet kopen als je andere apparaten wilt bedienen en Alexa-spraakbediening wilt behouden.

Als je meer hulp wilt met de juiste informatie om de 6 beste Amazon Fire TV Stick-accessoires te kennen, neem dan contact op met het Amazon contact Nederland team dat beschikbaar is om je op elk moment voor altijd te helpen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: