Design a site like this with WordPress.com
Get started

Fix “Helaas is Facebook gestopt” Fout Samsung Galaxy Note 8

Hieronder zullen we ingaan op een deel van de afspraken over het oplossen van de Samsung Galaxy Note 8-fout “Helaas is Facebook gestopt”.

Samsung’s nieuwste vlaggenschiptelefoon zal beschikbaar zijn met twee chipsets: de Qualcomm Snapdragon 835 in de Verenigde Staten en Samsung’s eigen Exynos 8895 in het Verenigd Koninkrijk en andere gebieden. Deze chipsets zijn gecombineerd met een enorme 6 GB RAM, wat hoger is dan de 4 GB van de Note 8-apparaten. Qua opslag zal de Note 8 beschikbaar zijn in varianten van 64 GB, 128 GB en 256 GB, hoewel het momenteel niet duidelijk is of alle opslagformaten zal in alle regio’s aankomen. Er is ook een microSD-slot aan de bovenkant van de handset, zodat u de interne ruimte kunt uitbreiden.

Fix “Helaas is Facebook gestopt” Fout Samsung Galaxy Note 8

Ga vanuit het menu Instellingen naar Toepassingsbeheer, forceer het sluiten/beëindigen of pauzeer de Facebook-toepassing die verschijnt, en raak vervolgens Verwijderen aan onder het menu Opslag. Opnieuw installeren en nog een kans geven…

Daarna krijg je dezelfde “Schokkend, Facebook is gestopt” blunder. Het is uw firmware, niet het programma, dat het probleem veroorzaakt.Probeer de Samsung Galaxy Note 8 op te starten in de veilige modus.

Elke externe of externe toepassing zou worden geblokkeerd door deze buitengewoon functionerende modus. Als de fout hier verdwijnt, moet u enkele van die programma’s van derden of externe programma’s verwijderen, dus zoek naar de defecte software.

Samsung Galaxy Note 8 gaat naar de veilige modus

  1. Dood of schakel de telefoon uit.
  2. Houd Volume OMLAAG ingedrukt en knijp tegelijkertijd in, maar blijf VOL omlaag drukken totdat het vergrendelscherm wordt weergegeven.

De veilige modus van de Galaxy Note 8 uitschakelen of uitschakelen

Tik op het meldingsgebied en tik op de melding Veilige modus. Er verschijnt een omhooggaand venster, selecteer OK. De telefoon zal opnieuw opstarten in de normale modus.

Als je het ondanks alles nog steeds in de veilige modus ziet, is het duidelijk een firmware-probleem dat je kunt oplossen met een fabrieksreset, maar alleen als laatste redmiddel omdat het al je mediabestanden en persoonlijke gegevens zou verliezen.

Start daarna de Facebook-applicatie om te zien hoe deze werkt en controleer de Play Store op updates.

Als laatste optie kunt u een volledige harde reset proberen. Verwijder alles en keer terug naar de fabrieksinstellingen, maar pas nadat je een back-up van je gegevens hebt gemaakt! De bewerking verwijdert alle bestanden van het apparaat en brengt het terug in de oorspronkelijke staat.

Galaxy Note 8 Plus Facebook-verbindingsproblemen

In het artikel van vandaag laten we u het eerste zien dat u moet proberen als u problemen ondervindt met deze toepassing.

De beste manier om verbindingsproblemen met Facebook op de Galaxy Note 8 en Galaxy Note 8 Plus op te lossen, is door:

Ga naar het startscherm van uw apparaat;

Selecteer het App-menu in het vervolgkeuzemenu;

Selecteer Systeemvoorkeuren;

Onderzoek de toepassingen;

Selecteer de Application Manager in deze sectie.

Herken en tik op de Facebook-applicatie;

Selecteer de optie Force Stop in het nieuw gemaakte venster met de applicatie-informatie.

Ga op dat moment naar de sectie Geheugen.

Tik onder dat venster op de optie Gegevens wissen;

Raak daarna Lege cache aan;

Verwijder jezelf uit de menu’s.

Als u terugkeert naar het startscherm van uw Samsung Galaxy Note 8-smartphone, raakt u op de Facebook-app aan om deze opnieuw te starten.

Aangezien u de gegevens en cache hebt verwijderd, wordt u gevraagd om al uw aanmeldingsprofiel te sorteren of in te voeren; de toepassing zou vanaf dat moment echter probleemloos moeten werken, zonder andere zorgen.

Je kunt eenvoudig deze blog doornemen om de stappen te financieren om een e-mail in Gmail te plannen. Bekijk de stappen om de oplossing te vinden en de ingewikkelde vragen te beantwoorden. Of bel ons gewoon op Facebook Telefoonnummer Nederland.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: