Design a site like this with WordPress.com
Get started

Hoe sluit u Alexa aan op uw Samsung Smart TV?

Weet u dat u spraakopdrachten kunt gebruiken om uw Samsung Smart TV van stroom te voorzien? Het enige dat u hoeft te doen, is uw Alexa-luidspreker op uw Smart TV aansluiten en u kunt spraakopdrachten gebruiken. Samsung smart-tv’s kunnen nu worden gereserveerd en ze bevatten de langverwachte functie om Alexa te verbinden met uw Samsung Smart-tv. U kunt deze functie gebruiken om apps te openen en naar films en tv-programma’s te zoeken, het volume te verhogen of te verlagen door spraakopdrachten te geven.

Alexa kan ook worden gebruikt voor oudere televisiemodellen. U kunt uw smart-tv aan Alexa koppelen en de spraakfunctie gebruiken door een paar apps te gebruiken. Hoewel de oude Samsung Smart-tv’s minimale spraakgestuurde functionaliteit hebben. Je kunt je smart-tv alleen in- en uitschakelen door met Alexa te praten met spraakopdrachten.

Op de nieuwste Samsung Smart-tv’s kunnen spraakopdrachten worden gebruikt om apps te openen, ingangen te wijzigen en het volume aan te passen. Met behulp van de Bixby-spraakassistent, een ingebouwde spraakassistent in uw Samsung Smart TV, kunt u momenteel het kanaal wijzigen of het volume aanpassen. Als je Alexa toch aan je Smart TV wilt koppelen, volg dan onderstaande stappen.

Stap 1: Stel uw Samsung Smart TV en Alexa in

Zorg er allereerst voor dat uw Alexa-systeem en Samsung TV beide correct zijn ingesteld en actief zijn. Nadat u de eerste installatie heeft voltooid, moet u ervoor zorgen dat Alexa en uw smart-tv beide zijn verbonden met hetzelfde draadloze netwerk. Om de twee te verbinden, moet je je smart-tv als computer aan de SmartThings-app toevoegen. U moet op de televisie inloggen op uw Samsung-account.

​Stap 2: bereid de applicaties voor

Om de twee apparaten vervolgens te laten samenwerken, moet u uw gsm voorbereiden. Download de Samsung SmartThings- en Amazon Alexa-apps voor iOS- en Android-apparaten als je dat nog niet hebt gedaan. Zorg ervoor dat je bij elk van de apps bent ingelogd met dezelfde accountgegevens die je hebt gebruikt om in te loggen op je Amazon Echo-luidsprekeraccount en het Samsung-account van je tv.

​Stap 3: zoek uw tv in de SmartThings-app

Ga daarna naar de Samsung SmartThings-app en zoek naar je smart-tv, waarmee je hem de status van eenvoudig smartapparaat kunt geven wanneer je hem koppelt aan je Alexa-luidspreker. Ga hiervoor naar het apparaatmenu van de app, dat zich onder aan het scherm bevindt. Selecteer de optie Apparaat toevoegen op het tabblad Apparaten. Dat zou voor de app gemakkelijk zijn om uw apparaat te lokaliseren als uw televisie is ingeschakeld.
Kies de Samsung Smart TV en draai de schakelaar naar rechts om deze als smartapparaat te gebruiken nadat je je apparaat hebt gevonden en gerepareerd met je smartphone.

Stap 4: Zoek naar uw Amazon Echo-luidspreker in de Alexa-app

De volgende stap bij het verbinden van Alexa met je Samsung Smart TV is om je slimme Amazon-luidsprekers te vinden in de Alexa-app. Als je je Amazon Echo nog niet hebt ingesteld, of als je dit al hebt gedaan met een andere smartphone, moet je de onderstaande stappen volgen.
Tik op de apparatenknop op het startscherm van de Alexa-app. Als het menu Community toevoegen voor het Alexa-systeem voor je verschijnt, is je slimme luidspreker gekoppeld aan de Alexa-app. Als dat niet werkt, ga dan naar het menu Alle apparaten en zoek uw computer in de lijst met beschikbare aangesloten apparaten.

Stap 5: verbind beide apps

Schakel de Samsung SmartThings-vaardigheid in uw Alexa-app in en log in met uw Samsung-account om de twee te synchroniseren.

​Stap 6: Selecteer je televisie in de Alexa-app

Zowel Alexa als je Samsung Smart TV worden gekoppeld nadat je de SmartThings-vaardigheid in de Alexa-app hebt ingeschakeld. Vervolgens kun je spraakopdrachten gebruiken om de tv aan en uit te zetten.

Genoeg, dit zijn alle stappen die u nodig hebt om Alexa aan uw Samsung Smart TV te koppelen. Als u echter problemen ondervindt, leveren we Bellen Amazon klantenservice om u te helpen bij het omgaan met uw dilemma. Er is ook een Amazon contact dat je kunt bellen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: