Design a site like this with WordPress.com
Get started

Hoe Gmail te repareren, blijft e-mails naar de prullenbak sturen

Gmail is de koning van alle e-mails, met een overvloed aan fascinerende functies en keuzes. Als gevolg hiervan wordt het in elk land en door elke consument gewaardeerd en begunstigd. Deze e-mail, die is gemaakt en wordt beheerd door Google, wordt voor verschillende taken gebruikt naast het verzenden en ontvangen van sms-berichten. Gmail is ook een multitasking waarmee gebruikers verschillende taken kunnen uitvoeren.

Fix Gmail blijft e-mails naar de prullenbak sturen
Niets in deze wereld is echter perfect en een gebruiker kan problemen tegenkomen tijdens het gebruik van Gmail. Dus als u een van die gebruikers bent die problemen heeft met zijn Gmail-account, bent u niet de enige, en er zijn ook anderen die proberen uit te zoeken hoe ze het probleem kunnen oplossen. En we hebben gemerkt dat veel gebruikers hebben problemen met het verzenden van e-mails door Gmail naar de prullenbak, waardoor de gebruiker niet op de hoogte is van meldingen. Dus als u dezelfde problemen heeft als deze persoon, kunt u dit oplossen door de onderstaande stappen te volgen.

Manieren om problemen op te lossen Gmail e-mails naar de prullenbak sturen!​
Elk probleem doet zich voor met een reden, en het probleem waarmee u te maken hebt, is geen uitzondering. Laat ons u informeren over de redenen hiervoor en hoe u dit kunt oplossen.

  1. Zorg er allereerst voor dat je de consument niet hebt geblokkeerd. Dit betekent dat als je een gebruiker blokkeert, al zijn e-mails in de prullenbak terechtkomen. Je kunt de persoon ook deblokkeren via de instellingen van Gmail om het probleem op te lossen.
  2. Een andere verklaring voor de e-mail in de prullenbak kan zijn dat je deze per ongeluk hebt verwijderd en in de prullenbak terecht is gekomen. Als gevolg hiervan kan Gmail beginnen met het automatisch verwijderen van e-mails. Om een dergelijk probleem op te lossen, kunt u op de vereiste e-mail klikken en vervolgens met de rechtermuisknop klikken om de optie “Herstellen in inbox” te vinden. Je e-mail komt terecht in de inbox.
  3. U kunt ook “Filters en geblokkeerd adres” selecteren in de Gmail-instellingen. Bekijk de lijst met gebruikersnamen die je hebt geblokkeerd en waarvan je je hebt afgemeld. U kunt op de knop “Blokkering opheffen” klikken als een van de gebruikersnamen die u wilt ophalen, is geblokkeerd.

Gmail-klantenservice
Daarom kunt u met behulp van de bovenstaande informatie de oplossing krijgen voor Hoe u Gmail kunt repareren, blijft e-mails naar de prullenbak sturen.
Voor verdere problemen kunt u contact opnemen met de Gmail contact persoon die 24/7 actief is.
Deze klantenondersteuning zal gebruikers op een geweldige manier helpen om binnen korte tijd de oplossing te vinden of contact met ons op te nemen Gmail
Bellen
.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: