Design a site like this with WordPress.com
Get started

10 Amazon Echo-functies om de productiviteit te verhogen

Ondanks zijn kleine formaat heeft de Amazon Echo het potentieel om de manier waarop u uw huis bedient fundamenteel te veranderen. Je kunt Alexa bij je site laten staan alsof ze je persoonlijke secretaresse is, alleen heeft ze een feilloos geheugen en hoef je niet voor haar ziektekostenverzekering te betalen.

Alexa biedt een hele reeks functies, waaronder een paar die zijn ontworpen om u te helpen uw doelstellingen te bereiken en productiever te zijn. Hier zijn de top 10 Amazon Echo-functies die u moet bekijken om uw werklast te verlichten

1 Kalender

“Alexa, welke vergaderingen heb ik vandaag?” zegt de spreker.

Alexa heeft je gedekt, zelfs als je niet altijd een pen bij je hebt om iets in je agenda te noteren. U kunt uw Echo Dot vragen om u te vertellen wat er de volgende dag of week in het verschiet ligt. Zij kan al uw afspraken voor u bijhouden, zodat u nooit meer te laat komt.

2 Herinneringen

“Alexa, stel een herinnering in om 8 uur ‘s ochtends om mijn pillen in te nemen.”

Heb je de gewoonte om je moeder te vergeten? Niet langer. Alexa kan worden geprogrammeerd om u te herinneren aan kritische opmerkingen, taken of andere informatie. Alexa daarentegen vergeet nooit. Het ontwikkelen van gewoonten kan soms wat meer hulp nodig hebben om je op het goede spoor te houden. Alexa kan je bij alles helpen, van onthouden tot sporten en onthouden dat je je medicijnen elke dag op een bepaald tijdstip moet innemen.

3 E-mails

“Alexa, e-mail Jenny en laat haar weten dat ik te laat kom.”

Deze geeft de indruk dat Alexa je eigen secretaresse is. Je kunt haar vragen je e-mail te openen, te lezen en zelfs te categoriseren. U kunt haar opdracht geven om bepaalde e-mails te markeren of te archiveren. Maar misschien wel het meest indrukwekkend is dat je haar kunt vragen namens jou te reageren. Stel je voor hoeveel gemakkelijker het zou zijn om die stapel e-mails op een maandagochtend door te komen als Alexa ze allemaal voor je zou schrijven.

4 Alarmen

“Alexa, stel een cookie-alarm van 7 minuten in.”

Er zullen geen verbrande koekjes meer zijn! Je kunt Alexa gebruiken om alarmen in te stellen voor alles, van je pot noedels op het fornuis tot je door Alexa wakker te maken na een powernap van 20 minuten. U kunt deze alarmen ook namen geven. U kunt meerdere alarmen tegelijkertijd laten afgaan zonder dat ze op deze manier door elkaar worden gehaald.

5 Vragen

“Alexa, kun je me vertellen hoe je ansjovis spelt?”

Ja, deze lijkt een beetje wazig. Maar dat is alleen omdat Alexa zoveel voor je kan doen. Houd er rekening mee dat ze toegang heeft tot uw internet, dus haar kennis is in wezen eindeloos. Je kunt haar alles vragen, van de vierkantswortel van 5 miljoen tot hoe je een puntkomma correct gebruikt.

Alexa kan gemakkelijk problemen voor je berekenen, feiten doorgeven, termen definiëren en je zelfs helpen met je spelling.

Boodschappenlijsten

“Alexa, doe er bananen in.”

Niets is vervelender dan naar de supermarkt gaan en vergeten wat je nodig hebt. Je kunt je stemassistent snel vertellen dat hij doordeweeks dingen aan je boodschappenlijstje moet toevoegen. Ze noteert ze niet alleen, maar categoriseert ze ook. Tot nu toe zijn haar categorieën redelijk nauwkeurig gebleken.

Alles wat je haar vertelt, wordt opgenomen in de Amazon Alexa-app in je account. Dus terwijl je aan het winkelen bent, kun je je lijst tevoorschijn halen en dingen afvinken terwijl je bezig bent.

Telefoongesprekken

“Alexa, bel Daniëls nummer.”

Dit zou een van de coolste functies van de Amazon Echo kunnen zijn. Alexa heeft toegang tot je contactenlijst en kan namens jou bellen. Je zou denken dat de oproepen zouden zijn als het gebruik van de luidspreker op je smartphone, waar alles schokkerig en wazig is? Fout! Het komt er eigenlijk heel duidelijk uit, waardoor een gesprek gemakkelijk en handig is.

Het is erg handig om Alexa in je keuken of kantoor te hebben. Ze kan je echt helpen je productiviteit te verbeteren, afgezien van de muziek, entertainment en domme grappen die ze vertelt. Ze zal snel een onmisbaar lid van uw huishouden worden.

Als je een vraag hebt of hulp nodig hebt, kun je contact opnemen met het klantenserviceteam Bellen Amazon Nederland voor snelle en betrouwbare hulp.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: