De Amazon-stekker gebruiken voor meerdere apparaten

Slimme technologieën, zoals de Smart Plug, veranderen de manier waarop we leven. Slimme sloten en camera’s voor beveiliging, spraakgestuurde assistenten voor het instellen van timers en het afspelen van muziek, en zelfs slimme ovens die je oven kunnen voorverwarmen terwijl je met die bevroren pizza naar huis rijdt, zijn allemaal beschikbaar.

Sommige mensen zijn bang om hun huis ‘slim’ te maken, maar als je dat eenmaal doet, ga je nooit meer terug. Deze apparaten besparen ons tijd en energie, waardoor we ons kunnen concentreren op alle andere belangrijke dingen die we op ons bord hebben.

Smart Plugs helpen je inderdaad om een apparaat automatisch aan te zetten. Is het mogelijk om de Smart Plug voor meerdere apparaten tegelijk te gebruiken?

Waar vind je de Amazon Smart Plug

De nieuwste poging van Amazon om je huis hightech te maken, is de Smart Plug. Maar ondanks zijn verfijning is hij verrassend compact en eenvoudig in te stellen. Van begin tot eind duurt het hele proces ongeveer vijf minuten, en dat is genereus.

De plug kan worden gekocht voor $ 24,99 op Amazon.com. Houd de periodieke koopjes van Amazon in de gaten als je geïnteresseerd bent om de pluggen eens te proberen. Ik heb er onlangs een gekocht voor minder dan $ 2 met een Amazon Music-lidmaatschap. De plug arriveerde slechts twee dagen later in de post, dankzij de twee dagen gratis verzending van Amazon Prime.

Omdat we al een Amazon Echo hebben, is het gebruik van de slimme stekker veel handiger geworden. De slimme stekker daarentegen vereist geen hub-apparaat. Alles wordt bestuurd met behulp van de Amazon Alexa-app, die je kunt krijgen via de Google Play Store.

De Smart Plug is uitsluitend compatibel met Alexa-technologie, dus verwacht niet dat hij werkt met een Google Nest. En hij is alleen voor gebruik binnenshuis en werkt alleen wanneer hij is verbonden met je wifi.

Hoe de slimme stekker werkt

De Smart Plug is een kleine, rechthoekige witte doos met één stopcontact in het midden. Het heeft pinnen waarmee u het op een stopcontact kunt aansluiten. Het kleine formaat is geweldig omdat het goed aansluit op de muur en niet als een pijnlijke duim uitsteekt tegen je ontwerp. Hij kan ook achter je bank worden weggestopt.

Je kunt apparaten aansluiten zoals je lamp, je ventilator of zelfs je keukenmixer. Je kunt ze ook specifieke namen geven. Vertel uw echo om “de lamp aan te doen”, en de twee apparaten zullen met elkaar communiceren.

Meerdere apparaten aansluiten

Is het echter haalbaar om veel machines op je Smart Plug aan te sluiten? Slechts één handeling tegelijk uitvoeren lijkt een verspilling van zulke verbazingwekkende technologie. Immers, hoe moeilijk kan het zijn om dat ene licht aan te doen?

Als je een stekkerdoos in huis hebt, kun je die goed gebruiken. Om de stekkerdoos te gebruiken, steekt u deze gewoon in de Amazon Smart Plug.Je kunt de stekkerdoos gebruiken om je extra gadgets aan te sluiten. Onthoud echter dat het nooit een goed idee is om je stekkerdoos te overbelasten door alles in het stopcontact te steken. Laat er altijd minstens één openstaan. Houd er ook rekening mee hoeveel stroom de apparaten zullen verbruiken.

Een lamp, een kleine ventilator en een kaarsenwarmer zijn momenteel in de onze aangesloten. Je kunt ook timers of een schema gebruiken om dingen automatisch aan en uit te zetten.

Helaas hebben enkele gebruikers gemeld dat wanneer ze hun Smart Plug in stekkerdozen steken, de stekkers na korte tijd niet meer werken.

Conclusie

Nadat je de Smart Plug hebt gebruikt, wil je er een voor elk stopcontact in huis. Er is niets handiger dan de voordeur uit te kunnen lopen en te zeggen: “Alexa, doe het licht uit.”

Als je het nog steeds niet hebt gekregen, hebben we een gekwalificeerde technicus om je probleem op te lossen, onze technicus Amazon bellen ze zijn altijd en overal online toegankelijk en krijgen direct hulp van onze vriendelijke experts.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: