Design a site like this with WordPress.com
Get started

Hoe gebruik ik mijn Facebook-avatar op WhatsApp

De dagen van het gebruik van emoji’s, gifs en stickers om gevoelens te beschrijven zijn allang voorbij. Tijdens chats en gesprekken geven mensen de voorkeur aan Apple’s Memoji en Snapchat Bitmoji. U kunt dergelijke avatars personaliseren met een verscheidenheid aan aanpassingsopties, waaronder kledingstijlen, kapsels en meer. Met de release van Avatar is Facebook toegetreden tot de bandwagon. En het goede nieuws is dat je Facebook-avatars gemakkelijk kunt gebruiken tijdens WhatsApp-chats, en zelfs zo’n avatar als je schermafbeelding op WhatsApp kunt gebruiken.

In vergelijking met zijn concurrenten zijn de Avatars van Facebook een grotere deal. Ten eerste heeft het directe toegang tot meer dan een miljard mensen, en ten tweede heeft het bedrijf geen enkele personalisatiekeuze onaangeroerd gelaten. Naar mijn mening zijn de aanpassingskeuzes zelfs beter dan die van Apple en Snapchat.

Na de creatie van een aangepaste Facebook-avatar, biedt het bedrijf een bibliotheek met kant-en-klare avatars met verschillende uitdrukkingen en stijlen. Er is geen directe methode om ze op te slaan in uw telefoongalerij, wat begrijpelijk is. Facebook biedt echter een handige optie om ze te delen via andere sociale-mediaplatforms zoals Instagram, Snapchat, WhatsApp, Messenger en anderen.

We hebben al een gedetailleerde gids besproken over het maken van Facebook-avatars. In dit bericht zullen we het hebben over het gebruik van Facebook-avatars in WhatsApp en Messenger. Laten we beginnen.

MAAK FACEBOOK AVATARS

We hebben al een uitgebreide tutorial om Facebook-avatars van de grond af aan te maken. We zullen niet elk detail van maatwerk bespreken; in plaats daarvan zullen we het proces in de onderstaande fasen bespreken.

Stap 1: Open op je iPhone of Android de Facebook-app.

Stap 2: Ga op de iPhone naar het Facebook-menu in de rechterbenedenhoek. Als u Facebook op Android gebruikt, bevindt de optie zich in de rechterbovenhoek.

Stap 3: Selecteer de optie Avatars.

Stap 4: Het opent het Avatar-creatiemenu met tal van aanpassingsopties.

Stap 5: Nu is het tijd om je Avatar uit te werken met meer details. U kunt uw huidskleur, kapsel, gezichtsvorm, bril, gezichtshaar en zelfs kleding aanpassen aan uw uiterlijk.

Stap 6: U kunt op elk moment teruggaan naar het menu en elk detail wijzigen. Nadat u klaar bent, drukt u op de knop Gereed in de rechterbovenhoek.

Avatar is nu beschikbaar voor gebruik op Facebook. Tik op het stickermenu hierboven en kijk naar kant-en-klare stickers op basis van je Avatar.

GEBRUIK FACEBOOK AVATARS OP WHATSAPP

Avatars kunnen worden gebruikt in het Facebook-opmerkingsgebied, Facebook Messenger en als profielafbeelding dankzij de naadloze implementatie van Facebook. Wanneer u het echter op WhatsApp probeert te gebruiken, is het proces niet zo eenvoudig. Volg de onderstaande stappen om Facebook-avatars op WhatsApp te gebruiken.

Stap 1: Je kunt tijdens WhatsApp-gesprekken de indruk krijgen dat je een Facebook-avatar gebruikt in de chat. Open daarvoor de Facebook-app op je apparaat.

Stap 2: Selecteer je huidige Avatar in het Facebook-menu.

Stap 3: Tik in de rechterbovenhoek op het Sticker-menu om alle standaardstickers te laden, afhankelijk van je Avatar.

Stap 4: Wanneer u op de sticker tikt die u in WhatsApp wilt gebruiken, wordt u gevraagd deze te delen via het native Share-menu.

Stap 5: Tik op WhatsApp na het selecteren van Meer keuzes. Selecteer het gesprek waar je de sticker wilt delen en WhatsApp deelt deze als afbeelding.

Het probleem met deze methode is dat je elke keer dat je je Avatar-sticker op WhatsApp wilt delen, naar het Avatar-menu van de Facebook-app moet gaan. De voorkeursoptie is om deze Facebook-avatars als afbeeldingen in je telefoongalerij te downloaden en ze te delen via de fotokiezer van WhatsApp.

BEWAAR FACEBOOK AVATARS OP TELEFOON

Het is vrij eenvoudig om de Facebook-avatar op de telefoon op te slaan nadat je deze op WhatsApp hebt gedeeld. Sta me toe het nader toe te lichten.

Gebruik om te beginnen de voorgaande benadering om de Facebook-avatar naar WhatsApp te sturen. Volg nu de onderstaande stappen om Facebook-avatars op te slaan in uw telefoongalerij.

Stap 1: Open het WhatsApp-gesprek waarin de Facebook-avatars worden gedeeld.
Stap 2: Selecteer de Avatar-foto die je wilt opslaan.
Stap 3: Tik in de linkerbenedenhoek op de knop Delen.
Stap 4: Selecteer Opslaan en de Facebook-avatarfoto wordt opgeslagen in de apparaatgalerij.

U kunt nu moeiteloos uw Facebook-avatar in een WhatsApp-gesprek verzenden met behulp van de standaardafbeeldingenkiezer.

Wanneer je een foto opslaat met de deelknop van WhatsApp, krijg je ook de mogelijkheid om de Avatar als je profielfoto te kiezen. Snijd de afbeelding bij in een cirkelvormig patroon en je bent klaar om hem te gebruiken als je WhatsApp-weergavefoto.

HOE UW AVATAR TE BEWERKEN

Heeft u onlangs uw haar laten stylen of bent u begonnen met het dragen van een bril? Misschien wil je je Facebook-avatar aanpassen aan je nieuwe uiterlijk.

Om uw Avatar te wijzigen, gaat u naar het Avatar-menu en selecteert u Bewerken. Breng in het standaardmenu voor het maken van Avatars de nodige wijzigingen aan en klik bovenaan op de knop Gereed.

DEEL FACEBOOK AVATARS ONDERWEG

Hoewel Facebook laat bij het spel was, is de algemene implementatie van Avatar goed doordacht. Avatar heeft veel aanpassingsmogelijkheden en je kunt het in de hele app gebruiken, maar ook op andere platforms zoals WhatsApp, iMessage en andere via het deelmenu. Ga je gang en verbaas je vrienden met je creatieve Facebook-avatars.

Volgende: Messenger Rooms is een andere nieuwe functie van Facebook. Lees het onderstaande bericht om de top 11 dingen over Facebook Messenger Rooms te vinden.

Als je het nog steeds niet hebt ontvangen, hebben we gecertificeerde technici die je kunnen helpen. Onze technici Facebook Telefoonnummer Nederland, en ze zijn elk moment online te bereiken om direct geholpen te worden door onze prettige specialisten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: