Design a site like this with WordPress.com
Get started

Nord VPN installeren op Amazon Fire Devices

Als je een Amazon Fire TV of Fire Stick hebt en er een VPN mee wilt gebruiken, is NordVPN een van je beste opties. NordVPN beschikt over meer dan 5.000 supersnelle servers in 59 landen over de hele wereld, die allemaal streaming mogelijk maken. Het heeft ook een app die toegankelijk is in de Amazon Fire App Store, waardoor het niet meer nodig is om met uitgebreide installatiebestanden te spelen ten gunste van een eenvoudige app.

Houd er rekening mee dat VPN-verbindingen niet worden ondersteund op de Amazon Fire Stick van de eerste generatie.

De eerste stap is het kopen van een abonnement op de website van NordVPN; driejarige abonnementen beginnen bij $ 3,49 per maand (vooraf te betalen). Dit elimineert de noodzaak om een account aan te maken en vervolgens te abonneren wanneer u zich aanmeldt.

Om de NordVPN-app op je Amazon Fire-apparaat te krijgen, ga je naar de App Store en zoek je naar “NordVPN”. Zodra u het hebt gevonden, klikt u op “Get” en vervolgens op “Download” om het installatieproces te starten. Nadat de installatie is voltooid, tikt u op “Openen” om het programma te starten of kiest u het uit de lijst met geïnstalleerde apps.

Het inlogscherm is het eerste scherm dat je tegenkomt in de NordVPN-app, en hier kun je inloggen met het account dat je eerder hebt aangemaakt. Mogelijk wordt u gevraagd of u ‘CyberSec’ wilt gebruiken, een NordVPN-beveiligingsfunctie die gevaarlijke inhoud voorkomt nadat u bent ingelogd.

Om verbinding te maken met de VPN, selecteert u “Snel verbinden” zodat NordVPN de snelste server kan kiezen, of doorzoek de serverlijst om de snelste server te vinden.

Om gewoon te browsen of te streamen, hoeft u geen van de P2P, Obfuscated, Dedicated IP, Double VPN of Onion over VPN gespecialiseerde servers te gebruiken.

Mogelijk ziet u een aantal Android-waarschuwingsberichten wanneer u voor het eerst verbinding maakt met de VPN; dit zijn reguliere waarschuwingsberichten voor een nieuwe VPN-verbinding die wordt toegevoegd. U kunt alle selectievakjes die verschijnen accepteren door op alle selectievakjes op “OK” te klikken.

Je kunt je Amazon Fire-apparaat zo vaak gebruiken als je wilt als je eenmaal verbinding hebt gemaakt met de VPN, en je ISP kan niet weten wat je doet. Door een nieuwe VPN-server uit de lijst te selecteren en verbinding te maken, kunt u op elk moment VPN-servers of landen wijzigen; wacht een paar seconden totdat NordVPN bevestigt dat je verbinding hebt gemaakt.

We hopen dat de blog je op de een of andere manier heeft geholpen met je vraag. Als het probleem blijft bestaan, neem dan gerust contact op met het Amazon nummer van onze technische experts.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: