Design a site like this with WordPress.com
Get started

9 stappen om geld te verdienen met verkopen op eBay

Image shows a young man sitting in a room with a bunch of nice sneakers on the wall, and shoeboxes everywhere. On the shoeboxes is a clipboard with a piece of paper that reads "inventory." He is sitting at his desk putting shoes into boxes, and on his desk is a desktop with ebay open on the browser. Text reads: "How to grow an eBay business: pick a niche, set up an official home business, open an ebay store, run your ebay business like a business"

Verkopen op eBay is een realistisch alternatief als u snel en met weinig tot geen moeite thuis geld wilt verdienen. Het starten van een eBay-bedrijf heeft tal van voordelen, waaronder:

 1. Het is snel. U kunt nu meteen een veiling starten en binnen een week betaald worden.
 2. Het is niet te duur. Als je spullen verkoopt die je al hebt, kun je gratis aan de slag. Nadat je een verkoop hebt gedaan en betaald hebt gekregen, maak je kosten.
 3. Er is een gestage stroom van kopers onderweg. Volgens Statista heeft eBay meer dan 182 miljoen actieve gebruikers. 1 Plus, nu eBay een mobiele app aanbiedt, is kopen en verkopen op eBay eenvoudiger dan ooit.

Zelfs met deze voordelen, vereist het verdienen van een consistent inkomen uit eBay meer dan slechts een paar veilingen. U moet uw strategie onderzoeken, ontwikkelen, implementeren en beoordelen, net als elk ander bedrijf.

Deel één: Maak kennis met eBay

Dit is een goed moment om iets op eBay te kopen of verkopen als je dat nog nooit eerder hebt gedaan. Een proefrit maken op eBay helpt je niet alleen om meer vertrouwd te raken met het systeem, maar het zal je ook helpen beslissen of dit iets is dat je wilt uitgroeien tot een thuisbedrijf.

 1. Maak gratis een account aan. Gebruik de aanmeldingsoptie voor een eBay-bedrijfsaccount als je weet dat je een bedrijf wilt starten. Gebruik de gewone eBay-registratie als je niet zeker weet of je een bedrijf wilt starten en in plaats daarvan eBay wilt uitproberen.
 2. Doe een aankoop. Eerst een transactie doen als koper is de beste manier om een ​​idee te krijgen van eBay-verkopen. Let op de foto, titel en prijsstelling van de berichten die u aanspreken. Velen worden gehouden in de vorm van veilingen, waarbij u moet bieden door een prijs op te geven die u bereid bent te betalen. Je kunt een maximale prijs instellen en eBay zal je biedingen in stappen voor je indienen totdat je de maximale prijs hebt bereikt. Sommige verkopen zijn vaste prijzen, waarbij kopers ‘nu kunnen kopen’. Deze vereisen geen bieden en het item kan meteen worden gekocht in plaats van te wachten tot de veiling eindigt.
 1. Maak een paar verkopen. Voordat je all-in gaat voor een eBay-bedrijf, moet je een paar producten verkopen om een idee te krijgen van het platform. Dit geeft u een beter begrip van hoe het platform werkt, evenals tijd om uw aanbiedingen te evalueren en te beginnen met het opzetten van een lijst, verpakking en verzendsysteem.
 • Begin met het maken van een lijst van alle dingen die je niet in je huis wilt hebben.
 • Maak afbeeldingen met een hoge resolutie en schrijf diepgaande bijschriften.
 • Stel een startbod in om kopers te lokken.
 • Bepaal of je al dan niet een garantie geeft en de mogelijkheid voor de koper om de goederen te retourneren als hij niet tevreden is.
 • Geef een overzicht van uw verzendbeleid, inclusief hoe het wordt bezorgd, wie verantwoordelijk is voor de betaling en hoeveel het gaat kosten. Om hierbij te helpen, biedt eBay een verzendcalculator.
 • Bekijk andere vergelijkbare productvermeldingen om te zien hoe andere verkopers hun vermeldingen opzetten.
 1. Gebruik de eBay-interface om een factuur te sturen naar de succesvolle koper. Sommige klanten betalen voordat u een factuur uitgeeft. Als je geen PayPal-account hebt, kun je een factuur indienen via je eBay-account. Zodra de betaling is ontvangen, pak je het artikel in en stuur je het zo snel mogelijk op.
 2. Geef en vraag om opmerkingen. Het belang van feedback voor het succes van eBay kan niet genoeg worden benadrukt. Als je koper snel betaalt, gebruik dan het feedbacksysteem van eBay om positieve opmerkingen te maken. Vergeet niet om feedback van uw koper te vragen zodra deze het item heeft ontvangen. Om positieve feedback van uw consument te krijgen, moet u ervoor zorgen dat uw artikel is geleverd zoals vermeld en snel is aangekomen.

Je zou moeten kunnen beslissen of je een volwaardig eBay-bedrijf wilt opzetten nadat je een paar verkopen hebt gedaan. Als dat het geval is, lees dan verder om te leren hoe u uw eBay-verkopen naar een hoger niveau kunt tillen.

Deel twee: een eBay-bedrijf laten groeien

Als uw proefrit goed verloopt en u besluit een eBay-thuisbedrijf te starten, moet u een voorraad producten ontdekken om uw bedrijf te verkopen en te registreren. Hier is hoe het te doen:

 1. Kies een niche. Je zult uiteindelijk geen spullen meer in huis hebben, dus je zult een nieuwe leveringsbron moeten ontdekken. Je kunt dit op een paar verschillende manieren bereiken. U kunt meer bronnen van dergelijke dingen ontdekken op basis van wat met succes in uw huis is verkocht. Werfverkoop en kringloopwinkels zijn goede plekken om te kijken. Als alternatief verkopen sommige mensen bulkdingen die u kunt kopen, afbreken en stuk voor stuk verkopen. Een ander alternatief is om een ​​drop-shipper of groothandel te gebruiken om dingen te vinden. Deze bedrijven verkopen dingen met korting die u met winst kunt doorverkopen. Dropshipping-bedrijven zorgen voor de bestelling en verzending, terwijl ze tegen een vergoeding ook het label van uw bedrijf bevestigen. Een groothandel verkoopt artikelen in bulk aan u die u vervolgens verkoopt en verzendt.

Veel eBayers richten zich op een specifiek product of type product. Anderen volgen trends en verkopen wat populair is, wat een beetje onderzoek vereist. Pas op dat u niet verleid wordt door aanbiedingen om snel rijk te worden op eBay. Het is altijd het beste om je te concentreren op items waar je kennis van hebt.

 1. Richt uw bedrijf op. Als je een regelmatig, consistent inkomen uit eBay wilt halen, moet je je registreren als een bedrijf aan huis, wat inhoudt dat je een bedrijfsnaam moet registreren, een gemeentelijke of provinciale vergunning moet krijgen en een ondernemingsplan moet maken.
 2. Behandel uw eBay-bedrijf alsof het er een is. U moet uitstekende klantenservice bieden, artikelen effectief inpakken en snel verzenden, uw voorraad beheren en uw bedrijfsfinanciën bijhouden, naast een consistente stroom van hoogwaardige producten.
 3. Creëer een eBay-winkel. Als je het goed doet, kun je overwegen om de eBay-winkelfunctie te gebruiken. Een op maat gemaakte online winkel, meer gratis vermeldingen, lagere kosten voor de uiteindelijke waarde, marketingtools en meer zijn slechts enkele van de voordelen van een winkel boven de standaardverkopen op eBay.

Er zijn veel plaatsen waar u artikelen online kunt verkopen zonder dat u een e-commercesite hoeft te maken. Hoewel veel van hen geweldige opties zijn, was eBay een primeur en blijft een populaire go-to-site voor mensen om te kopen en verkopen.

U kunt uw brood verdienen met verkopen op eBay nadat u deze technieken hebt geprobeerd. Als je problemen hebt of extra hulp nodig hebt, kun je contact opnemen met ebay bellen Support door een gratis nummer te bellen en hun instructies te volgen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: