Design a site like this with WordPress.com
Get started

7 Bewezen stappen om het standaard Google-account te wijzigen: weet hoe u van account kunt wisselen

Gebruikers van Google-accounts krijgen tal van voordelen. Ze kunnen Google-services gebruiken zoals Gmail, Foto’s, YouTube, Google Zoeken, Drive en meer. Een belangrijke functie die Google onderscheidt van andere serviceproviders, is dat gebruikers kunnen schakelen tussen accounts en het standaard Google-account kunnen wijzigen wanneer ze maar kunnen.

Waarom moet u het standaard Google-account wijzigen?

Soms is het nodig om uw standaard Google-account te wijzigen. Misschien zijn een nieuwe carrière, een nieuwe prioriteit en een nieuw levenspad op zijn plaats! Je weet nooit wat het leven voor je in petto heeft of wanneer dingen zullen veranderen. Het is mogelijk dat u uiteindelijk uw oude standaard Google-account deactiveert ten gunste van een nieuwe. Om dit te doen, moet je overschakelen naar een ander Gmail-account en e-mails gaan ontvangen van het account dat je hebt gekozen.

Ja, de Search Engine Giant stelt zijn gebruikers in staat om meerdere accounts te hebben en op elk moment tussen deze accounts te wisselen (afhankelijk van de vereisten). Alle andere Google-services zijn toegankelijk via het account waarmee u zich aanvankelijk aanmeldt. Hier volgen enkele voordelen van het hebben van een standaard Google-account:

Wanneer u zich automatisch wilt aanmelden bij uw “werkgerelateerde” Google-account (op een bepaald apparaat)

  • Als u veel tijd en moeite wilt besparen door sneller dan normaal in te loggen op uw Google-account, is “services gebruiken voor een ander account” de juiste keuze.
  • Het beste is dat het wijzigen of selecteren van een standaard Google-account veel eenvoudiger en sneller is dan je zou denken.
Snelle stappen om uw standaard Google-account te wijzigen

De procedure is eenvoudig en snel. Het maakt niet uit of u een technisch goed geïnformeerd persoon bent. Meld u eenvoudig af bij al uw accounts, selecteer het primaire account en meld u vervolgens weer aan. Uw standaard Google-account wordt op deze manier gewijzigd. Het wordt aanbevolen om de onderstaande instructies als richtlijn te volgen.

Stap 1: Ga naar myaccount.google.com in een webbrowser (uw normale – Google Chrome).

Stap 2: De profielafbeelding van uw Google-account vindt u in de rechterbovenhoek.

Stap 3: Selecteer ‘afmelden’ in het vervolgkeuzemenu (vanaf het vervolgkeuzemenu).

Sign Out Default Google Account

Al uw Google-accounts worden uitgelogd op het scherm. Als u een melding ontvangt waarin staat dat synchronisatie is uitgeschakeld, selecteert u de optie ‘Doorgaan’.

Stap 4: Selecteer een nieuw account (werkgerelateerd of iets anders dat u prioriteit wilt geven) als u er een heeft toegevoegd. Ga anders verder met degene die al aanwezig zijn. Selecteer eenvoudig het account dat u als uw standaardaccount wilt gebruiken.

Stap 5: Voer uw inloggegevens in om u aan te melden.

U kunt nu inloggen op uw andere accounts. Selecteer hiervoor ‘uw profielafbeelding’ in het vervolgkeuzemenu en selecteer een account uit de lijst.

Stap 6: In de volgende stap moet u zich ‘aanmelden’ met uw wachtwoord.

Je wordt naar de hoofdpagina van het Google-account gebracht zodra je bent ingelogd (degene die je hebt geselecteerd).

Stap 7: En dat is alles! U heeft zojuist de standaardinstellingen van uw Google-account bevestigd. Zorg ervoor dat dit het eerste Google-account is waarop u zich hebt aangemeld door naar de profielfoto in de rechterbovenhoek te kijken.

Ongeacht hoe vaak u uw standaard Google-account wilt wijzigen, u kunt het doen. Zorg ervoor dat u de instructies naar de letter volgt. Wanneer u een bepaald systeem of apparaat gebruikt, houd er dan rekening mee dat dit standaardaccount alleen op die computer wordt gebruikt. U moet dezelfde stappen doorlopen als u op een ander apparaat toegang wilt tot uw standaardaccount.

Mobiele Google-apps en standaard Google-account

Gebruikers van de officiële Google-apps kunnen zich bij verschillende accounts aanmelden en zonder problemen tussen deze accounts schakelen. De aanpak zou identiek zijn aan die van een webbrowser, in die zin dat u uw profielafbeelding en het primaire account dat u wilt gebruiken, zou selecteren. De Google-apps houden eenvoudig bij welk account u als standaard gebruikt.

Hoewel de kans bestaat dat u het probleem niet kunt oplossen, hoeft u zich geen zorgen te maken. Een team van professionals staat klaar om u te helpen bij eventuele problemen of technische problemen die u ondervindt met uw Google-account. Bel het klantenservicenummer van Gmail bellen Support om meteen in contact te komen met de experts en een echt antwoord op elk gewenst moment bij u thuis te krijgen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: