Design a site like this with WordPress.com
Get started

Hoe u uw lijst met e-mail kunt filteren op afzenders in Gmail

Onze blog leert je hoe je je e-mails kunt filteren op afzender in Gmail met behulp van inbox-zoektechnieken. Houd er rekening mee dat deze oplossingen tijdelijke oplossingen zijn; Met Gmail kun je momenteel niet je hele inbox ordenen op afzender. U kunt echter manieren vinden om alle berichten van elke afzender weer te geven.

Methode 1 Alle e-mails van een afzender bekijken
Image titled Sort Gmail by Sender Step 1
 1. Gmail zou nu open moeten zijn. Ga in de webbrowser van uw computer naar https://www.gmail.com/. Als je bent ingelogd, wordt je Gmail-inbox geopend.
  Als je dat nog niet hebt gedaan, log dan in op je Gmail-account door je e-mailadres en wachtwoord in te voeren.
Image titled Sort Gmail by Sender Step 2
 1. Zoek het e-mailadres op van de persoon die je het bericht heeft gestuurd. Open een e-mail van de afzender, beweeg uw muiscursor over hun naam in de linkerbovenhoek van de e-mail en scrol vervolgens omlaag naar de onderkant van het vervolgkeuzemenu dat wordt geopend om hun e-mailadres te vinden.
Image titled Sort Gmail by Sender Step 3
 1. Noteer het e-mailadres. Sleep uw muis over het volledige e-mailadres en druk vervolgens op Ctrl+C (Windows) of Command+C (Mac) om het adres te kopiëren (Mac).
Image titled Sort Gmail by Sender Step 4
 1. Klik op de Gmail-zoekbalk. Dit is het tekstvak ‘E-mail zoeken’ boven aan de inbox.
Image titled Sort Gmail by Sender Step 5
 1. Voer uw gekopieerde e-mailadres in. Druk op Ctrl+V (Windows) of ⌘ Command+V (Mac) om het gekopieerde adres te plakken en druk vervolgens op ↵ Enter om in uw inbox te zoeken naar exemplaren van het e-mailadres.
Image titled Sort Gmail by Sender Step 6
 1. Bekijk de lijst met e-mails. U zou hier een lijst met e-mails van de door u geselecteerde afzender moeten zien.
Methode 2 Een labelregel voor een afzender maken
Image titled Sort Gmail by Sender Step 7
 1. Gmail zou nu open moeten zijn. Ga in de webbrowser van uw computer naar https://www.gmail.com/. Als je bent ingelogd, wordt je Gmail-inbox geopend.

Als je dat nog niet hebt gedaan, log dan in op je Gmail-account door je e-mailadres en wachtwoord in te voeren.

Image titled Sort Gmail by Sender Step 8
 1. Open het vervolgkeuzemenu van de zoekbalk. Klik in de rechterbovenhoek van de zoekbalk boven aan de inbox. Als u dit doet, wordt een vervolgkeuzelijst weergegeven.
Image titled Android7dropdown.png
Image titled Sort Gmail by Sender Step 9
 1. Vul uw e-mailadres in. Typ het e-mailadres van de persoon voor wie je e-mails wilt sorteren in het tekstvak ‘Van’ boven aan de vervolgkeuzelijst.
 • Terwijl u typt, zou er een vervolgkeuzemenu onder het veld “Van” moeten verschijnen met een lijst met overeenkomende e-mailadressen. U kunt een e-mailadres toevoegen aan het veld “Van” door erop te klikken.
 • U kunt hier ook de naam van een persoon typen om hun e-mailadres in het vervolgkeuzemenu met resultaten weer te geven.
Image titled Sort Gmail by Sender Step 10
 1. Maak een filter door op de knop Maken te klikken. Het staat in de rechterbenedenhoek van de vervolgkeuzelijst. Dit zal een nieuw venster openen.
Image titled Sort Gmail by Sender Step 11
 1. Vink het vakje “Label toepassen” aan. Je vindt het in het midden van het venster.
Image titled Sort Gmail by Sender Step 12
 1. Klik op Label kiezen…. Dit grijze vak staat rechts van de kop ‘Label toepassen’. Als u erop klikt, verschijnt er een vervolgkeuzemenu.
Image titled Sort Gmail by Sender Step 13
 1. Klik op Nieuw label…. Dit staat bijna bovenaan het vervolgkeuzemenu. Er wordt een ander venster geopend.
Image titled Sort Gmail by Sender Step 14
 1. Typ de naam van uw contactpersoon. Typ in het tekstvak “Voeg een nieuwe labelnaam toe” bovenaan het venster de naam van de persoon voor wie u e-mails wilt categoriseren.
Image titled Sort Gmail by Sender Step 15
 1. Klik op Maken. Het staat onderaan het venster. Hiermee wordt een map aangemaakt onder de naam van de afzender.
Image titled Sort Gmail by Sender Step 16
 1. Selecteer “Ook filter toepassen op overeenkomende gesprekken” in het vervolgkeuzemenu. Het staat in de rechterbenedenhoek van het venster. Als gevolg hiervan komen alle eerdere e-mails van uw ontvanger in de map die u zojuist hebt gemaakt.
Image titled Sort Gmail by Sender Step 17
 1. Als je de inbox wilt overslaan (archiveren), vink dan het vakje “Skip the inbox (Archive it)” aan. Deze optie voorkomt dat de e-mail in uw hoofdinbox terechtkomt, zodat u deze kunt openen door eenvoudig op de naam van uw label te klikken.
 • Je kunt de e-mail nog steeds zien als je naar het gedeelte Alle berichten gaat.
Image titled Sort Gmail by Sender Step 18
 1. Klik op Filter maken. Als u dit doet, worden alle eerdere e-mails van uw afzender, evenals toekomstige e-mails, toegevoegd aan de map (of ‘label’) met hun naam erop.
 • Je kunt het label vinden in de linkerkolom met inbox-opties, hoewel je dit gebied misschien moet selecteren met je muiscursor en/of op Meer onderaan het gebied moet klikken om het label te zien.

Laten we hopen dat deze instructies je helpen om je e-maillijst te filteren op afzenders in Gmail. Als je problemen tegenkomt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze professionals van Gmail bellen.Ons deskundige team bestaat uit bekwame en gekwalificeerde personen die je kunnen helpen.Je wilt iemand die al heel lang in de boekhouding werkt en weet wat ze’ aan het doen. Voor meer informatie kunt u ons bellen of pingen via de livechat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: