Advertenties vinden op Instagram

U ziet af en toe berichten met ‘Gesponsord’ onder de productnaam in de linkerbovenhoek van de advertentie wanneer u door uw feed scrolt, maar er zijn meer manieren om advertenties te vinden. Deze wikiHow vertelt je hoe je advertenties op Instagram kunt vinden, inclusief advertenties waarmee je eerder contact hebt gehad en alle advertenties die door een bepaald profiel worden weergegeven.

Methode 1 De advertenties vinden waarmee u interactie heeft gehad
 1. Begin door naar Instagram te gaan. Dit app-pictogram, dat wordt weergegeven als een camera op een regenboogachtergrond en te vinden is op uw startscherm, in de app-lade of door te zoeken, ziet eruit als een camerapictogram op een regenboogachtergrond.
 1. Tik op je profielpictogram of profielfoto. Meestal zie je dit in de rechterbenedenhoek van je scherm.
 1. Tik op ☰. Je ziet dit in de rechterbovenhoek van je scherm.
 1. Tik op Instellingen. Deze vind je onderaan het menu.
 1. Er kan op advertenties worden getikt. Dit staat normaal gesproken in het midden van het menu, onder “Beveiliging”, onderaan het scherm.
 1. Selecteer Advertentieactiviteit. Het eerste item op het menu is meestal dit.

Als je hier tikt, word je doorverwezen naar een pagina met alle advertenties waarop je hebt geklikt, inclusief die in je Stories en feed.

Methode 2 Alle advertenties van een profiel zoeken
 1. Begin door naar Instagram te gaan. Dit app-pictogram, dat wordt weergegeven als een camera op een regenboogachtergrond en te vinden is op uw startscherm, in de app-lade of door te zoeken, ziet eruit als een camerapictogram op een regenboogachtergrond.
 1. Ga naar het profiel met de advertenties die u wilt zien. U kunt dit profiel in uw feed zoeken door op de afbeelding naast de advertentie te drukken of door op de afbeelding naast de advertentie te tikken.
 1. Tik op ⋮ of ••• . U ziet een van deze pictogrammen in de rechterbovenhoek van uw scherm en er verschijnt een vervolgkeuzemenu.
 1. Selecteer Over dit account in het vervolgkeuzemenu. Dit is meestal de derde optie van het menu.
 • U zult details over dat account ontdekken, inclusief wanneer ze lid zijn geworden, hun land van herkomst en eerdere accountnamen.
 1. Tik op Actieve advertenties. Dit is de laatste optie in de lijst en brengt je naar een Facebook-bibliotheek met actieve advertenties.
 • De Facebook-advertentiebibliotheek toont alle actieve advertenties op Instagram en andere platforms die eigendom zijn van Facebook. Promoties die niet langer actief, onderbroken of geannuleerd zijn, worden echter niet weergegeven in de Facebook-advertentiebibliotheek.[2]

Als je problemen hebt of moeite hebt met het volgen van de instructies, neem dan zo snel mogelijk contact op met de hotline op Instagram nederland bellen voor hulp. We raden u aan contact op te nemen met een van deze leden van het team voor hulp bij het overwinnen van eventuele obstakels of uitdagingen waarmee u te maken kunt krijgen. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: