Design a site like this with WordPress.com
Get started

Zoeken op datum in Gmail

Volg deze basiszoekmethode om een e-mail of chat van een specifieke datum in uw Gmail-archieven te vinden. Als dat nog niet genoeg is, hebben we een paar meer geavanceerde zoektermen toegevoegd om u te helpen.

Stappen
 1. Voer een Gmail-zoekopdracht uit. Vanaf elke Gmail-pagina is de zoekbalk bovenaan het scherm toegankelijk in een computerbrowser. Om de zoekbalk op een mobiel apparaat te openen, moet u mogelijk het vergrootglassymbool aanraken.

U kunt het woord nieuwer gebruiken in plaats van ‘na’.

 1. Zoek naar e-mails die na een bepaalde datum zijn verzonden. Typ after:YYYY/MM/DD in het zoekveld om e-mails te zien die na een specifieke datum zijn verzonden, waarbij u de letters vervangt door de werkelijke datum. Typ bijvoorbeeld after:2015/03/29 om e-mails te vinden die na 29 maart 2015 zijn verzonden.
 1. Voer vóór een bepaalde datum een zoekopdracht uit. Je raadt het waarschijnlijk al, maar de zoekopdracht “vóór:JJJJ/MM/DD” zoekt naar alles wat er is gebeurd vóór de datum die je typt. Als je wilt, kun je de uitdrukking ouder gebruiken in plaats van ‘voor’.
 1. Gebruik beide zinnen om een ​​bereik te verkleinen. Beide bovenstaande termen kunnen in dezelfde zoekopdracht worden gebruikt. De zoekterm after:2015/03/29 before:2015/04/05 retourneert bijvoorbeeld een lijst met alle berichten die zijn verzonden na 29 maart 2015 om middernacht, maar vóór 5 april 2015.
 1. Gebruik waar mogelijk verwante zinnen. Voor recentere communicatie hoeft u de exacte datum niet te berekenen. Gebruik in plaats daarvan de zinnen ouder dan of nieuwer dan. Hier is hoe het te doen:
 • ouder_dan:3d = van meer dan 3 dagen geleden
 • nieuwer_than:2m = van minder dan 2 maanden geleden
 • ouder_dan:12d nieuwer_dan:1j = ouder dan 12 dagen en nieuwer dan 1 jaar
 1. Voeg aanvullende voorwaarden toe. U kunt in dezelfde zoekopdracht gewone zoektermen combineren met geavanceerde zoektermen. Hieronder vindt u enkele voorbeelden:
 • na:2015/01/01 tot:2015/31/12 rotsklimmen toont alle berichten van 2015 die de termen “rots” en “klimmen” bevatten.
 • before:2008/04/30 from:Jenna dance zal alle e-mails weergeven van voor 30 april 2008, van Jenna, die het woord “dance” bevatten.
 • newer_than:5d has:attachment toont alle e-mails met bijlagen die in de afgelopen 5 dagen zijn verzonden.

Je zou in staat moeten zijn om zelf een e-mail of chat vanaf een bepaalde datum in je Gmail-archieven te zoeken nadat je de bovenstaande procedures hebt doorlopen. Als u echter problemen ondervindt, moet u zo snel mogelijk contact opnemen met de Gmail-bellen. Vervolgens zullen de toegewijde professionals u in de kortst mogelijke tijd verdere nuttige opties bieden. Dan heb je ongetwijfeld alle problemen opgelost, want de bemanning zorgt ervoor dat je helemaal tevreden bent.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: