Design a site like this with WordPress.com
Get started

Iedereen op Instagram ontvolgen

Instagram heeft limieten voor het aantal mensen dat je per uur kunt volgen en ontvolgen. Als je in korte tijd grote aantallen gebruikers ontvolgt, resulteert dit in een tijdelijke ban van je account.

Methode 1 Niet meer volgen op iPhone en Android

1 Open Instagram. Het is een veelkleurige app die op een camera lijkt. Als je al bent ingelogd op Instagram, ga je hiermee naar de startpagina.

  • Als je niet bent ingelogd op Instagram, typ je je gebruikersnaam (of telefoonnummer) en wachtwoord in en tik je op Inloggen.

2 Tik op uw profielpictogram. Dit pictogram bevindt zich in de rechterbenedenhoek van het scherm.

3 Selecteer “volgend” in het vervolgkeuzemenu. Het bevindt zich in de rechterbovenhoek van het scherm. Hierdoor wordt een lijst weergegeven met de personen die u op dit moment volgt.

  • Het getal boven dit gedeelte geeft het aantal personen aan dat u volgt.

4 Tik naast de naam van een persoon op Volgen. Deze knop zou zichtbaar moeten zijn aan de rechterkant van elke persoon die je volgt.

5 Tik desgevraagd op Niet meer volgen. Er verschijnt een pop-upvenster met deze optie. Hierdoor zal de persoon die je hebt gekozen je niet meer volgen.

6 Herhaal het ontvolgproces voor elk account dat u volgt. Als je klaar bent, staat er niemand meer in je “volgende” lijst.

  • Nadat je 200 accounts hebt ontvolgd, vragen bepaalde Instagram-profielen, vooral nieuwe, je om ongeveer een uur te wachten voordat je verder gaat.

Methode 2 Niet meer volgen op Windows en Mac

1 Bezoek de officiële website van Instagram. Instagram is te vinden op https://www.instagram.com/. Hiermee ga je naar je Instagram-feed als je al bent verbonden met Instagram op je computer.

  • Als u dit nog niet heeft gedaan, voert u uw gebruikersnaam (of telefoonnummer) en wachtwoord in om toegang te krijgen tot uw account.

2 Klik op uw profielpictogram. Dit is het pictogram in de vorm van een persoon in de rechterbovenhoek van de Instagram-feed. Als u dit doet, gaat u naar uw accountpagina

3 Selecteer “volgend” in het vervolgkeuzemenu. Boven aan de accountpagina is dit het gedeelte hieronder en rechts van uw gebruikersnaam. Hierdoor wordt een lijst weergegeven met de personen die u op dit moment volgt.

  • Het getal voor de “volgende” kolom staat voor het aantal personen dat u volgt.

4 Klik rechts van een account op Volgen. Hierdoor wordt het niet meer gevolgd en verschijnt er een blauwe knop Volgen waar de knop Volgen eerder was.

5 Herhaal het ontvolgproces voor elk account dat u volgt. Als je klaar bent, staat er niemand meer in je “volgende” lijst.

  • Nadat je 200 accounts hebt ontvolgd, vragen sommige Instagram-accounts je om een uur of twee te wachten voordat je verder gaat.

Je zult niet ervaren hoe je iedereen kunt ontvolgen op Instagram
als u de stappen in dit artikel volgt. Een van hen zal het probleem oplossen. Als je ze echter niet goed kunt volgen, zoek dan deskundige hulp. Neem contact op met de ondersteuningsservices van Instagram bellen om het probleem op te lossen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: