Design a site like this with WordPress.com
Get started

Notities toevoegen in Gmail

Gmail zit boordevol handige functies om je te helpen zo efficiënt mogelijk te werken. U kunt labels maken en filters gebruiken om als notities in uw e-mails te fungeren. Door labels aan uw e-mails toe te voegen, blijft u georganiseerd door u een “notitie” te laten maken voor elk gesprek in uw inbox.

Stappen

1 Gebruik uw e-mailadres en wachtwoord om toegang te krijgen tot uw Gmail-account. Dit kan met elke webbrowser.

  • U maakt op deze manier een nieuw label en filter voor notities die alleen werken voor nieuwe e-mails. Met deze methode kunt u geen aantekeningen maken over huidige e-mails of notities verzenden als reactie op een e-mail.

2 Maak een geheel nieuw label. Ga naar Instellingen (het tandwielsymbool), vervolgens naar Alle instellingen bekijken, vervolgens naar het tabblad Label en vervolgens naar Nieuw label maken. De knop “Nieuw label maken” bevindt zich onderaan de pagina, onder de kop “Labels”.

3 Nadat u uw nieuwe label een naam heeft gegeven, klikt u op Maken. Omdat dit een notitielabel wordt, kan iets als “Notities” een goede keuze zijn.

4 Maak een nieuw filter. Klik op het tabblad Filters en geblokkeerde adressen en selecteer Een nieuw filter maken, dat u onderaan de pagina ziet.

5 Adresseer het filter en klik vervolgens op Filter maken. Voer in het gedeelte ‘Aan:’ van het nieuwe filter uw Gmail-naam in, gevolgd door ‘+Notes@gmail.com’. U voert bijvoorbeeld Jane+Notes@gmail.com in.

  • Wanneer u op Filter maken klikt, ziet u nog een pop-upvenster.

6 Selecteer het nieuwe label Opmerkingen door het vakje naast “Het label toepassen” aan te vinken. Dit geeft aan dat als u dit filter gebruikt, het nieuwe label wordt toegepast op elke e-mail met de afzender ‘Aan: Jane+Notes@gmail.com’.

  • Klik op Filter maken om door te gaan.

7 Probeer de functie “Opmerking” uit. Stuur een e-mail naar het nieuwe e-mailaccount dat je zojuist hebt gemaakt (jane+notes@gmail.com) om je instellingen nogmaals te controleren. Als de notitie in uw inbox arriveert, weet u dat deze op de juiste manier is afgeleverd. \

  • Gebruik Gmail-notities om jezelf dagelijks, wekelijks of maandelijks te herinneren aan gebeurtenissen in je agenda.
  • Je kunt jezelf notities sturen vanuit elk e-mailaccount (niet alleen je Gmail-adres).

8 Maak gebruik van opties van derden. Er zijn een hele reeks extensies en services die beweren u hiermee te kunnen helpen. Gmail-apps van derden zijn onder meer Simple Gmail Notes, Right Inbox, Boomerang en Slack. Je kunt er een paar vinden door te zoeken naar Gmail-notitie-extensies, maar niet alle programma’s van derden zijn betrouwbaar.

  • Veel van deze Gmail-extensies bieden tools voor het markeren en maken van aantekeningen over bestaande e-mails.
  • U kunt ook gebruikmaken van Google Keep, een Google-toepassing waarmee u efficiënt aantekeningen kunt maken.

We hopen dat je notities in Gmail hebt kunnen toevoegen. U kunt eenvoudig informatie ontvangen over aanvullende opties en wijzigingen aanbrengen in Notities toevoegen in Gmail. Als je vragen hebt over een van deze opties, neem dan contact op met Gmail bellen Support, dan gaan we er direct mee aan de slag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: