Design a site like this with WordPress.com
Get started

Hoe schakel ik WebGL in Google Chrome in?

WebGL (ook bekend als de Web Graphics Library) is een Javascript-API waarmee elke compatibele webbrowser rechtstreeks 3D-afbeeldingen kan genereren zonder dat er plug-ins nodig zijn. WebGL wordt ondersteund door een aantal webbrowsers, waaronder Google Chrome. Helaas maakt de mogelijkheid om WebGL in of uit te schakelen momenteel geen deel uit van de gebruikelijke instellingeninterface van Google Chrome. Daarom hebben de meeste Chrome-gebruikers geen idee hoe ze WebGL in hun browser kunnen in- of uitschakelen. In plaats daarvan is met Google Chrome de keuze om WebGL in of uit te schakelen beschikbaar in de Experimenten-interface van de browser, waarvan de meeste gebruikers zich niet bewust zijn.

WebGL is een zeer nuttige tool die de kwaliteit van de surfervaring van de gewone Google Chrome-gebruiker aanzienlijk kan verbeteren. Als dat het geval is, is het een goed idee om ervoor te zorgen dat WebGL is ingeschakeld op uw Google Chrome-installatie.

WebGL inschakelen in Chrome:
  1. Start Google Chrome.
  2. Typ chrome://flags/ in het URL-veld en druk op Enter. Als u dit doet, gaat u naar de experimenten

3. Zoek het experiment met het label WebGL uitschakelen door naar beneden te scrollen in de lijst met experimenten. Als deze optie actief is, hebben webprogramma’s geen toegang tot de WebGL API; wanneer deze optie echter wordt verwijderd, hebben web-apps volledige en onbeperkte toegang tot de WebGL API. Als deze optie dus actief is, hoeft u WebGL alleen maar uit te schakelen door Uitschakelen te selecteren.

WebGL is al ingeschakeld in uw instantie als de optie WebGL uitschakelen al is uitgeschakeld (u weet dat er een knop Inschakelen onder de optie zal zijn in plaats van een Uitschakelen).

4. Als u klaar bent, klikt u op Nu opnieuw starten om Google Chrome opnieuw te starten en de aangebrachte wijzigingen toe te passen. WebGL wordt geactiveerd wanneer Google Chrome opstart en webapplicaties kunnen de WebGL API correct gebruiken.

Houd er rekening mee dat na het inschakelen van WebGL in Chrome, u mogelijk het bericht ‘WebGL wordt niet ondersteund‘ of de fout ‘WebGL Hit a Snag’ ontvangt.

We hebben een eenvoudige methode voorgesteld om te repareren. Hoe schakel ik WebGL in Google Chrome in. Bovenstaande acties kunnen door gebruikers gevolgd worden; de benaderingen zijn effectief en u kunt uw problemen zonder problemen oplossen. Als gebruikers het overwegen nadat ze deze methoden hebben geprobeerd. Het probleem moet nog worden verholpen. Als u vragen heeft. Experts zullen binnen enkele seconden op uw oproep reageren en zullen u probleemloos door het proces leiden om uw probleem op te lossen. Binnen enkele seconden heb je een antwoord op je vraag via Google bellen

Lees ook deze blog:https://helpdeskzorg.wordpress.com/2022/04/21/hoe-google-drive-op-te-ruimen-van-ransomwares/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: