Design a site like this with WordPress.com
Get started

Waarom kan ik Paypal-geld niet toevoegen aan debetkaart?

Om terugkerende betalingen met PayPal te doen, moet u een creditcard of bankrekening hebben die eraan is gekoppeld en moet u voldoende saldo hebben om dit te doen. Deze betalingen worden gedaan vanaf creditcards en bankrekeningen die hier worden vermeld.

Kun je Paypal toevoegen aan debetkaart?

Om in te loggen op uw PayPal-account heeft u uw e-mailadres en wachtwoord nodig. Om toegang te krijgen tot uw PayPal-account, gaat u naar de bovenkant van de pagina en klikt u op de Wallet-link. Door Een creditcard of betaalpas toevoegen te selecteren, kunt u een creditcard of betaalpas aan uw account koppelen. Je wordt naar een venster gebracht met een linkkaart.

Waarom koppelt Paypal mijn betaalpas niet?

Als u heeft geprobeerd uw creditcard of betaalpas aan uw PayPal-rekening te koppelen, maar er geen hebt gekregen, kunt u een foutmelding krijgen. Uw creditcard is gekoppeld aan een PayPal-rekening. Uw creditcard of uw bedrijfskaart heeft de $1 niet geaccepteerd. Wanneer u een kaart toevoegt, stuurt PayPal u een autorisatie van $ 00.

Kan ik Paypal-geld aan mijn prepaidkaart toevoegen?

U moet uw prepaidkaart aan uw PayPal-rekening koppelen om geld te kunnen overmaken. Naast prepaidkaarten kunt u direct vanuit uw account een PayPal-betaalpas bestellen. Een persoonlijk of bedrijfsaccount kan worden opgewaardeerd met een prepaidkaart.

Kan ik mijn Paypal-saldo gebruiken om te betalen?

Onder ‘Betaalmethoden’ kunt u het soort betalingsoptie selecteren dat u wilt gebruiken. U moet een PayPal Cash- of PayPal Cash Plus-account hebben die aan uw PayPal-account is gekoppeld om PayPal’s saldobetalingsmethode te gebruiken.

Hoe gebruik ik Paypal Wallet-saldo?

U kunt gewoon uw saldo en het bedrag op uw reservekaart uitgeven, en PayPal zal het geld van uw rekening afschrijven. Voordat u op verzenden klikt, moet u bij PayPal nagaan of zij een specifieke betalingsmethode accepteren.

Waarom kan ik mijn betaalpas niet aan Paypal koppelen?

Mogelijk hebt u een factuuradres voor uw PayPal-rekening opgegeven dat afwijkt van het factuuradres op uw kaartafschrift. Daarom ontving u een foutmelding bij het koppelen van uw creditcard of betaalpas aan uw PayPal-rekening. Uw creditcard is gekoppeld aan een PayPal-rekening.

Hoe koppel ik mijn betaalpas aan PayPal?

  • Uw PayPal-account moet zijn gekoppeld aan uw e-mailadres en wachtwoord om toegang te krijgen.
  • Ga naar de bovenkant van de pagina en klik op de Wallet-link.
  • U kunt een creditcard of betaalpas koppelen door erop te klikken en er vervolgens op te klikken.
  • Voer uw kaartnummer, vervaldatum, CVV en factuuradres in.

Kun je Paypal op een debetkaart zetten?

PayPal accepteert debetkaarten, maar creditcards zijn altijd veiliger. Als u met uw creditcard geld wilt storten op uw PayPal-rekening, kunt u een PayPal-Cashcard of PayPal Cash Plus-rekening aanmaken.

Hoe lang duurt het om een ​​betaalpas aan PayPal te koppelen?

Als u een bankrekening koppelt, duurt het proces twee tot drie dagen omdat PayPal kleine bedragen naar uw rekening zal overmaken waarvan u via de PayPal-website uw eigendom moet vaststellen.

We hopen dat de lezer het probleem met Paypal aan het einde van dit artikel effectief kan oplossen. Als de gebruiker om welke reden dan ook het probleem niet kan oplossen of onze ondersteuning nodig heeft, moet de gebruiker contact opnemen met onze Paypa Advisors-professionals door te bellen naar ons gratis nummer Paypal bellen

Lees ook deze blog: https://helpdeskzorg.wordpress.com/2022/04/23/waarom-wacht-geld-op-mij-in-paypal/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: