Design a site like this with WordPress.com
Get started

Telefoons bellen vanuit Gmail

Vanaf 25 augustus 2010 kun je vanuit Gmail naar vaste telefoons of mobiele telefoons bellen. Het enige dat u hoeft te doen, is ervoor zorgen dat de applicatie waarmee u kunt bellen is geïnstalleerd en het nummer bellen!

Stappen

1 Open uw Gmail-account. Als je er geen hebt, maak er dan een aan.

2 Klik aan de linkerkant van je Gmail-scherm op ‘Chatten’. Zoek naar het telefoonpictogram met de woorden ‘Bel telefoon’ erop. Naast deze lijn zal een telefoonbord staan.
Als je dit nog niet eerder hebt gedaan, moet je de plug-in voor spraak en video installeren en activeren.

  • Als je deze “beltelefoon”-regel niet ziet in de buurt van chat, is het mogelijk dat Google deze functie nog niet heeft ingeschakeld voor je Gmail-account. Ze begonnen dit op 25 augustus 2010 uit te rollen en het zal minstens een paar dagen duren voordat alle accounts zijn geactiveerd.
  • Als je deze “beltelefoon”-regel niet ziet in de buurt van chat, is het mogelijk dat je Gmail-taalinstelling niet is ingesteld op Engels; het is alleen zichtbaar voor ‘Engels’.

3 Selecteer “Telefoon bellen” in het vervolgkeuzemenu. U ziet een vak met informatie over de service.

  • De box legt uit wat Google Voice is, dat bellen naar de VS en Canada in 2010 gratis is en dat noodoproepen niet mogelijk zijn met Google Voice.

4 Zodra u het vak hebt gelezen, klikt u op ‘Accepteren’. Dit geeft aan dat u de servicevoorwaarden van Google heeft gelezen, begrepen en ermee akkoord gaat.

5 Zoek op de pagina naar de oproepbox.

  • Voer een telefoonnummer of de naam van een contact in. Voer nummers in met het toetsenblok of voer gewoon een naam in.
  • Druk gewoon op de wistoets op uw toetsenbord als u een fout maakt bij het typen van een nummer op het toetsenblok.

6 Druk op de blauwe “Bellen”-knop aan de onderkant van de kiesbox en uw oproep wordt gestart. Voer een gesprek vanaf uw computer met iemand op hun telefoon, waar ze ook zijn!

We sluiten dit bericht af door onze hoop uit te spreken dat de bovenstaande informatie u zal helpen bij het oplossen van Hoe u vanuit Gmail naar telefoons kunt bellen. Als de gebruiker echter problemen ondervindt bij het oplossen van dit probleem of vragen heeft, neem dan contact op met onze QuickBooks-ondersteuning voor ondernemingen team van Gmail bellen.

Lees ook deze blog:https://helpdeskzorg.wordpress.com/2022/04/22/hoe-gmail-op-android-te-controleren/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: