Design a site like this with WordPress.com
Get started

Een Instagram-account tijdelijk uitschakelen

Deze blog vertelt je hoe je je Instagram-account tijdelijk kunt uitschakelen, zodat je het niet hoeft te verwijderen en mensen de toegang tot je profiel en berichten kunt ontzeggen. Het is niet nodig om een back-up van uw foto’s of video’s te maken, omdat ze in het geheim worden bewaard voor wanneer u besluit uw account te herstellen. Dit voorkomt dat iemand anders uw gebruikersnaam gebruikt. Je Instagram-account kan niet tijdelijk worden uitgeschakeld via de Instagram-app.

Deel 1 Tijdelijk uw account uitschakelen

1 Ga naar de Instagram-website. Het bevindt zich op
https://www.instagram.com/. Als je al bent ingelogd op Instagram, ga je naar je Instagram-startpagina.

  • Als u niet bent ingelogd, klikt u op Aanmelden onderaan de pagina, voert u uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klikt u op Aanmelden.

2 Klik op het profielpictogram. Dit is het pictogram in de vorm van een persoon in de rechterbovenhoek van de pagina.

3 Klik op Profiel bewerken. Het staat precies rechts van uw gebruikersnaam bovenaan uw pagina.

4 Scroll naar beneden en klik op Mijn account tijdelijk uitschakelen. U ziet deze link aan de rechterkant van de onderkant van de pagina “Profiel bewerken”.

5 Geef een reden op voor het uitschakelen van uw account. Om dit te doen, klikt u op het vakje rechts van “Waarom schakelt u uw account uit?” kop en klik vervolgens op een reden.

6 Voer uw Instagram-wachtwoord in. U doet dit in het vak rechts van de tekst ‘Voer uw wachtwoord opnieuw in om door te gaan’.

7 Klik op Account tijdelijk uitschakelen. Deze knop staat onderaan de pagina.

8 Klik op OK wanneer daarom wordt gevraagd. Als u dit doet, wordt uw account uitgeschakeld en wordt u op al uw gekoppelde apparaten uitgelogd bij Instagram.

Deel 2 Uw account herstellen

Log in op Instagram. Log in op Instagram met je gebruikersnaam en wachtwoord en je account wordt opnieuw geactiveerd zoals voorheen. Als je bent ingelogd op de website van Instagram, moet je nog steeds inloggen op al je apparaten

Instagram bellen Helpcentrum

Nu weet je hoe je een Instagram-account tijdelijk kunt uitschakelen. Deze gids presenteert de oplossingen voor het tijdelijk uitschakelen van een Instagram-account. Als u echter problemen ondervindt bij het oplossen van de fout, neem dan contact op met onze experts via Instagram bellen voor onmiddellijke hulp. Bedankt!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: