Design a site like this with WordPress.com
Get started

Een datum op een Instagram-verhaal zetten

Instagramverhalen duren maar 24 uur, dus je kunt er een datum aan toevoegen, zodat je weet wanneer deze voor het laatst is gebruikt. Deze blog laat je zien hoe je de volledige datum naar een Instagram Story schrijft.

Stappen

1 Instagram openen. Het pictogram van de app is een camera ingesloten in een vierkant met een paars naar geel kleurverloop. U kunt naar deze app zoeken, deze op uw startscherm of in de app-lade vinden.

  • Log in als daarom wordt gevraagd.

2 Veeg van links naar rechts om je Story-camera te openen. U kunt ook op het camerapictogram in de linkerbovenhoek van uw scherm tikken.

3 Tik op de cirkelknop om een nieuwe foto voor je Verhaal te maken. Bovendien kunt u de knop gebruiken terwijl u deze ingedrukt houdt om een video te maken, een afbeelding of video uit uw bibliotheek te kiezen of een film met speciaal effect te maken met behulp van de Boomerang- of Terugspoelen-keuzes onder aan het camerascherm.

  • Om de richting van de actieve camera van vooruit naar achteruit te veranderen, tikt u op het symbool met de twee pijlen.
  • Door op het gezichtssymbool te tikken, kunt u ook effecten toevoegen aan uw foto’s en video’s.

4 Tik op het Aa-pictogram. Deze vind je in de rechterbovenhoek van je scherm.

  • Je toetsenbord schuift vanaf de onderkant omhoog en je kunt de datum op het verhaal schrijven.

5 Typ de datum. U kunt de volledige maand uitschrijven zodat de datum luidt: “19 november 2019”, of u kunt het kort houden door “19/11/19” te typen.
Nadat u hebt getypt, kunt u de grootte van het lettertype wijzigen door de schuifregelaar aan de linkerkant van het scherm omhoog en omlaag te slepen. U kunt de kleur van het lettertype wijzigen door op een kleur boven uw toetsenbord te tikken en u kunt de lettertypestijl wijzigen door op ‘Klassiek’, ‘Modern’, ‘Neon’, ‘Typemachine’ en ‘Sterk’ te tikken.

  • Als je klaar bent met het bewerken van je lettertype, tik je op Gereed in de rechterbovenhoek van je scherm.

6 Tik op Verzenden naar. Deze zie je rechtsonder in je scherm.

7 Tik op Delen naast ‘Jouw verhaal’. Hiermee wordt het verhaal 24 uur lang gedeeld met je Instagram-verhaal.

Instagram Helpcentrum

Als je nog steeds te maken hebt met Hoe je een date op een Instagram-verhaal zet en de hulp nodig hebt van een gecertificeerde expert op het gebied van hoe je een datum op een Instagram-verhaal zet, dan kun je ons directe ondersteuningsnummer Instagram bellen bellen.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: