Design a site like this with WordPress.com
Get started

Hoe word je een Instagram-bètatester

Als je voorop wilt lopen als het gaat om het gebruik van Instagram, wil je misschien een Instagram-bètatester worden. Beta-gebruikers kunnen nieuwe functies uitproberen voordat ze in de reguliere app uitkomen. Dit kan je de kans geven om je volgers erover te vertellen of ze gewoon voor iemand anders onder de knie te krijgen. Cool toch? We hebben deze korte en lieve lijst met antwoorden samengesteld op alle vragen die je hebt over het worden van een Instagram-bètatester.

Wat is Instagram bèta?

Instagram-bèta geeft Android-gebruikers vroegtijdig toegang tot aankomende app-versies.
Met andere woorden, u mag als eerste gebruik maken van gloednieuwe, aankomende functies. Om programmeurs te helpen de app te verbeteren, kunt u ook feedback geven over de functies. [1] #*Bètatesters hadden bijvoorbeeld toegang tot de nieuwe ‘donkere modus’-functie van Instagram voordat deze beschikbaar werd gesteld aan alle gebruikers van de app.

Kan ik een Instagram-bètatester zijn op iOS?

Alleen Android-gebruikers hebben momenteel toegang tot de bètaversie van Instagram.
Helaas, als je een iPhone of een ander Apple-apparaat gebruikt om toegang te krijgen tot Instagram, kun je je helaas niet aanmelden als bètatester. Gebruikers van iOS hebben in de toekomst mogelijk toegang tot deze functie. [2]

  • U kunt op de hoogte blijven van eventuele wijzigingen in de beschikbaarheid door een Google-nieuwswaarschuwing in te stellen met trefwoorden als “Instagram beta iOs” of door online communities regelmatig te controleren op nieuws.
Hoe meld ik me aan voor het Instagram-bètaprogramma?
1 Ga naar de Instagram-app in de Google Play Store.

Start op uw Android-smartphone de Google Play Store-app. Om toegang te krijgen tot de hoofdpagina van Instagram, voert u “Instagram” in het zoekveld in en klikt u op de app wanneer deze verschijnt. [3]

  • Niets zou vreemd moeten aanvoelen, aangezien dit precies hetzelfde is als toen je Instagram voor het eerst downloadde, tenzij je helemaal nieuw bent in de app en begint met bètatesten!

2 Selecteer ‘Deelnemen aan bèta’ in de rechterbenedenhoek van het scherm.
Scrol op de voorpagina van de Instagram-app naar beneden totdat je daar “Join Beta” ziet staan. Klik in de linkerbenedenhoek waar net “Deelnemen” staat en klik vervolgens nogmaals op “Deelnemen” in het pop-upvenster dat wordt weergegeven. [4]

  • Nadat u dit hebt gedaan, zou het hoofdscherm van de app een bericht moeten weergeven dat u informeert dat u zich met succes hebt aangemeld voor het bètaprogramma en dat het proces enige tijd kan duren.
  • De bètaversie van Instagram vervangt onmiddellijk de volledige versie zodra je je hebt aangemeld, en dat is alles! Zodra de nieuwe functies beschikbaar zijn voor bètatesters, kunt u ze gaan gebruiken.
Kan ik het bètaprogramma verlaten?

U kunt het bètaprogramma op elk moment verlaten.

  • Ga terug naar de Instagram-app in de Google Play Store, scrol omlaag naar waar staat ‘Je bent een bètatester’ en selecteer ‘Verlaten’. Druk nogmaals op “Verlaten” in de pop-up die verschijnt om je beslissing te bevestigen.[5]
  • Hiermee wordt alleen de bètaversie van Instagram verwijderd en wordt de normale versie opnieuw geïnstalleerd. Het kan enkele minuten duren, net als toen u zich in de eerste plaats bij het bètaprogramma aanmeldde.
Is Instagram bèta veilig?

Ja, maar de Instagram-bèta kan onstabiel zijn.

  • Het kan meer crashen of meer buggy lijken dan de normale versie van Instagram. Wat betreft veiligheid en beveiliging, het is niet minder veilig dan de gewone app.[6]
  • Bètaversies van apps zijn slechts versies met nog niet uitgebrachte functies, maar ze zijn nog steeds dezelfde app in termen van basisfuncties en bestaande beveiligingsprotocollen.
  • Als je het gebruik van de bètaversie van Instagram te vervelend vindt, onthoud dan dat je het altijd gewoon kunt verwijderen en teruggaan naar het gebruik van de gewone app.

Hier in dit artikel hebben we alle belangrijke punten opgesomd die een belangrijke rol spelen bij Hoe je een Instagram-bètatester wordt, als er iets is waarvan je denkt dat het je vraag niet heeft beantwoord of als je een andere vraag hebt met betrekking tot Word een Instagram-bèta Tester, bel ons dan op ons Support Nummer Instagram bellen en krijg direct hulp 24*7.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: