Design a site like this with WordPress.com
Get started

6 eenvoudige stappen om een Instagram-account op een computer te maken

Je kunt je aanmelden voor Instagram zonder telefoon of tablet, wist je dat? Het online opzetten van een Instagram-account is eenvoudiger dan ooit. Je kunt zelfs foto’s delen en berichten verzenden als je een account aanmaakt met je e-mailadres of Facebook-login, precies zoals in de mobiele Instagram-app. Op je pc, Mac of Chromebook kun je een Instagram-account maken door de instructies in dit artikel te volgen.

Stappen

1 Ga naar https://www.instagram.com in een webbrowser. Je kunt elke webbrowser op je computer gebruiken, zoals Chrome, Safari of Edge, om toegang te krijgen tot Instagram op je computer.

  • Veel van de beste functies van Instagram, zoals direct messaging en de mogelijkheid om foto- en videoposts te maken, zijn nu beschikbaar in je webbrowser.
  • Hoewel het niet mogelijk is om een verhaal te maken met Instagram op je computer, kun je de verhalen van anderen nog steeds bekijken, net zoals in de mobiele app.

2 Klik op Aanmelden. Dit is de link aan de rechterkant van de pagina naast “Heeft u geen account?”

3 Vul het aanmeldformulier in. Voer om te beginnen uw e-mailadres, volledige naam, de Instagram-gebruikersnaam die u wilt gebruiken en een sterk wachtwoord in.

  • In plaats van uw e-mailadres te gebruiken, kunt u uw telefoonnummer invoeren; maar als je dat doet, moet je je telefoonnummer verifiëren door een sms-verificatiecode in te voeren.
  • Als je al een Facebook-account hebt, kun je ervoor kiezen om je nieuwe Instagram-account hieraan te koppelen in plaats van het formulier in te vullen. Om dit te doen, klikt u op Aanmelden met Facebook, meldt u zich aan met uw Facebook-aanmeldingsgegevens en klikt u vervolgens op Aanmelden.

4 Klik op de blauwe knop Aanmelden. Het staat onderaan het formulier. Je nieuwe Instagram-account is nu klaar voor gebruik!

5 Pas uw profiel aan. Nu je een account hebt gemaakt, wil je je profiel personaliseren voordat je gaat verkennen.

  • Klik op de profielfoto rechtsboven en selecteer Profiel.
    Klik op de knop Profiel bewerken bovenaan uw profiel.
  • Als u een profielfoto wilt selecteren, klikt u op Profielfoto wijzigen en uploadt u een foto vanaf uw computer.
  • U kunt ook de naam wijzigen die op uw profiel wordt weergegeven, een link naar uw website toevoegen, een korte biografie typen en uw geslacht en contactgegevens bijwerken.
  • Als je klaar bent, klik je onderaan op Verzenden om je nieuwe profiel op te slaan.

Het maken van een Instagram-account op je pc, Mac of Chromebook kan een beetje lastig zijn om op te lossen voor gebruikers die niet erg technisch onderlegd zijn. Maak je geen zorgen; we zijn hier om dit voor u op te lossen. Maak nu contact met onze gecertificeerde professionals en ontdek de beste manieren om deze fout te verhelpen. Bel de crew op Instagram bellen

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: