Design a site like this with WordPress.com
Get started

Blog

Hoe kan ik PayPal instellen en configureren met Zoho Checkout?

Klik op het pictogram Instellingen Tandwielpictogram en selecteer Betalingsgateways.Klik op de knop Configureren onder PayPal om het installatieproces te starten. PayPal-standaard: gebruik deze betaalmethode om met klanten van over de hele wereld om te gaan. Zelfs als ze geen PayPal-account hebben, kunnen uw klanten u nog steeds met een creditcard betalen en krijgt u hunContinue reading “Hoe kan ik PayPal instellen en configureren met Zoho Checkout?”

6 eenvoudige stappen om een Instagram-account op een computer te maken

Je kunt je aanmelden voor Instagram zonder telefoon of tablet, wist je dat? Het online opzetten van een Instagram-account is eenvoudiger dan ooit. Je kunt zelfs foto’s delen en berichten verzenden als je een account aanmaakt met je e-mailadres of Facebook-login, precies zoals in de mobiele Instagram-app. Op je pc, Mac of Chromebook kun jeContinue reading “6 eenvoudige stappen om een Instagram-account op een computer te maken”

Hoe een Instagram-bericht op Windows te stimuleren

Wil je je computer gebruiken om een Instagram-advertentie te maken? Je hebt misschien geen toegang tot een mobiel apparaat, maar de knop “Promoten” op een zakelijk account plaatst alleen functies op hen. Deze wikiHow laat je zien hoe je een advertentiecampagne op Windows kunt maken met alleen je webbrowser. U moet een iPhone, iPad ofContinue reading “Hoe een Instagram-bericht op Windows te stimuleren”

Hoe grote foto’s op Instagram te plaatsen

Toen Instagram voor het eerst debuteerde, kon je alleen foto’s uploaden in een verhouding van 4:5 voor portretfoto’s. Instagram ondersteunt nu afbeeldingen in vierkante afbeeldingen van 1:1, een verhouding van 4:5 voor portretten en 16:9 voor landschapsfoto’s. Afbeeldingen kunnen tussen 320×320 pixels en maximaal 1080×1080 pixels zijn.[1] Je kunt ook een app van derden gebruikenContinue reading “Hoe grote foto’s op Instagram te plaatsen”

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d bloggers like this: