Een creditcard toevoegen aan een PayPal-rekening

PayPal-rekeningen kunnen worden gebruikt om geld over te boeken naar en te ontvangen van banken en andere PayPal-rekeningen, en om online transacties rechtstreeks te betalen. Wanneer u voor het eerst een PayPal-rekening opent, wordt u gevraagd te kiezen tussen een bankrekening, een betaalpas of een creditcard als betaalmiddel. Zelfs als u niet eerst een creditcard gebruikt om uw PayPal-rekening te financieren, kunt u daarna altijd een creditcard toevoegen. Log in op uw PayPal-rekening, ga naar ‘Wallet’, kies ‘Kaart koppelen’ en vul uw kaartgegevens in. De mobiele PayPal-app volgt een vergelijkbare procedure.

Image titled Add a Credit Card to a PayPal Account Step 1
  1. Installeer en start de app “PayPal”. Zoek in de App Store of Google Play Store naar de gratis PayPal-app. Selecteer “Installeren” om het programma te downloaden en te installeren.
  • Zorg ervoor dat u de app “PayPal Here” niet downloadt. Dit is een aparte app voor verkopers die betalingen met PayPal willen accepteren.
Image titled Add a Credit Card to a PayPal Account Step 2
  1. Selecteer het tandwielpictogram (instellingen). Dit menu heeft verschillende accountinstellingen.
Image titled Add a Credit Card to a PayPal Account Step 3
  1. Tik op “Banken en kaarten”. De knop bevindt zich bovenaan het menu en leidt u door naar een menu met uw betalingsmethoden.
Image titled Add a Credit Card to a PayPal Account Step 4
  1. Voeg een nieuwe kaart toe. Tik op “+” in de rechterbovenhoek.
Image titled Add a Credit Card to a PayPal Account Step 5
  1. Selecteer “Debet- of creditcard” in het pop-upmenu. U komt dan op het formulier ‘Een kaart koppelen’.
Image titled Add a Credit Card to a PayPal Account Step 6

6. Vul de lege plekken met uw creditcardgegevens. Uw creditcardnummer, vervaldatum en driecijferige beveiligingscode moeten allemaal worden ingevoerd (CSC).

  • U kunt deze informatie handmatig invoeren of een foto maken met de camera van uw telefoon.
Image titled Add a Credit Card to a PayPal Account Step 7

Om een foto van uw creditcard te maken, tikt u op het camerapictogram naast het vakje met het creditcardnummer. Hiermee wordt de camera van uw telefoon geopend (met uw toestemming) en kunt u een foto van de kaart maken in plaats van de informatie handmatig in te voeren

Image titled Add a Credit Card to a PayPal Account Step 8
  1. Lijn uw creditcard uit met het vak op het scherm. Als alles op zijn plaats is, maakt de PayPal-app een foto voor je. Druk op ‘Gereed’ om door te gaan.
  • U hoeft niet opnieuw te tikken om een foto te maken; zodra de kaart correct is georiënteerd, zal de app deze automatisch vastleggen.
  • Het creditcardnummer is het enige dat door de camera wordt gescand. Na het selecteren van “Gereed”, moeten de verval- en beveiligingscode nog steeds handmatig worden ingevoerd.
Image titled Add a Credit Card to a PayPal Account Step 9
  1. Selecteer een factuuradres. Selecteer een factuuradres uit de lijst als u er al een heeft, of voer er handmatig een in.
  • Als u al een factuuradres heeft maar een nieuw factuuradres wilt toevoegen, selecteert u het bestaande factuuradres en tikt u op “+” om een nieuw factuuradres in te voeren.
Image titled Add a Credit Card to a PayPal Account Step 10
  1. Als u al een factuuradres heeft maar een nieuw factuuradres wilt toevoegen, selecteert u het bestaande factuuradres en tikt u op “+” om een nieuw factuuradres in te voeren.
Image titled Add a Credit Card to a PayPal Account Step 11
  1. Onderzoek je speelkaarten. Om een kaart te bewerken of te verwijderen, gaat u naar het menu “Banken en kaarten”, zoekt u de kaart in de lijst en drukt u op het potloodpictogram om het te bewerken of op het prullenbakpictogram om het te verwijderen.
  • Uw account kan aan meerdere kaarten worden gekoppeld. U kunt kiezen uit de vele betalingsmethoden die u heeft bij het doen van betalingen met PayPal.
Image titled Add a Credit Card to a PayPal Account Step 12
  1. Ga naar uw PayPal-account en meld u aan. Druk op “Inloggen” nadat u uw e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd in de daarvoor bestemde secties.
  • Ga naar de PayPal-homepage als je nog geen account hebt. Klik op ‘Aanmelden’ en voer vervolgens het e-mailadres en wachtwoord van uw nieuwe account in. Binnen enkele minuten ontvang je een bevestigingsmail. Om het aanmaken van uw PayPal-account te voltooien, klikt u op “Activeer mijn account” in de bevestigingsmail. U wordt automatisch ingelogd.
Image titled Add a Credit Card to a PayPal Account Step 13
  1. Druk op de knop “Wallet” in de bovenste menubalk. Hiermee wordt u doorgestuurd naar een pagina met al uw betaalmethoden.
Image titled Add a Credit Card to a PayPal Account Step 14

3. Druk op “Koppelingskaart”. Deze knop verschijnt onder de kop ‘Creditcards en betaalpassen’. Dit zal u doorverwijzen naar een formulier om kaartinformatie in te voeren.

Image titled Add a Credit Card to a PayPal Account Step 15
  1. Vul uw creditcardgegevens in. Kies “Credit” als het kaarttype en voer vervolgens uw kaartnummer, vervaldatum (in MM/YY-formaat) en CSC (3-cijferig nummer vermeld op de achterkant van de kaart) in. U moet ook het factuuradres van uw kaart invoeren als dit nog niet in uw account is geregistreerd.
  • Als u een adres bij PayPal heeft, wordt dit veld automatisch ingevuld.
  • Op deze pagina kunt u een nieuw factuuradres toevoegen door het adres te selecteren en “Een nieuw factuuradres toevoegen” te selecteren in het vervolgkeuzemenu.
Image titled Add a Credit Card to a PayPal Account Step 16
  1. Wanneer u klaar bent met het toevoegen van alle informatie, klikt u op ‘Opslaan’. Even geduld a.u.b. PayPal verifieert uw creditcardgegevens. Het is mogelijk dat dit proces tot 30 seconden duurt. Uw creditcard wordt vermeld op de portemonnee-pagina en is klaar voor gebruik in transacties nadat deze is bevestigd. Alleen de laatste vier cijfers en de vervaldatum worden weergegeven.
Image titled Add a Credit Card to a PayPal Account Step 17
  1. Controleer uw kaarten in uw PayPal-portemonnee. Zodra u een creditcard aan uw PayPal-account heeft gekoppeld, kunt u de kaartkoppeling bewerken of verwijderen door de kaart te selecteren en op de knop “Bewerken” of “Verwijderen” te klikken.
  • U kunt meerdere kaarten aan uw account koppelen. Wanneer u met PayPal betaalt, kunt u kiezen uit de verschillende betalingsmethoden die u heeft geregistreerd.

Als geen van de bovenstaande methoden een bevredigende oplossing voor het probleem heeft opgeleverd, neem dan zo snel mogelijk contact op met paypal bellen Nederland. Kortom, het is tijd om wakker te worden en het 24-uurs hotline-nummer te bellen. Het hoogst gekwalificeerde technische personeel werkt onvermoeibaar van zonsopgang tot zonsondergang om 100% bevredigende oplossingen te bieden aan onze gewaardeerde klanten. Het vinden van de juiste dienstverlener is de moeilijkste taak, maar gelukkig.

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started