Hoe gebruik je de Amazon Fire TV Cube?

Van alle nieuwe streaming-apparaten van Amazon heeft Alexa bewezen een betrouwbare en uitgelichte ster te zijn. Maar het is de methode om de Amazon Fire TV Cube in te stellen en te gebruiken die me irriteert. Met behulp van deze handleiding kunt u het opzetten en het beste uit de assistent halen.

Snelle stappen om de Amazon Fire TV Cube in te stellen en te gebruiken:

Voordat een gebruiker de Amazon Fire TV Cube gaat gebruiken, moet hij tevreden zijn met de aankoop ervan. Ben je het er niet mee eens? Nou, gefeliciteerd aan degenen die een Fire TV Cube hadden gekocht en uitkijken naar de toepassing ervan.

Het nieuwe streamingapparaat van Amazon biedt ons zonder twijfel de ultieme ervaring die we allemaal willen. Deze kleine doos kost meer dan de Fire Stick en Fire TV, maar je kunt Alexa gebruiken om je tv en kabelbox van stroom te voorzien, en om video weer te geven in verbluffende 4K HDR.

Hier is alles wat je nodig hebt om de Amazon Fire TV Cube in te stellen en te gebruiken. Eenmaal succesvol geïnstalleerd, kunt u al uw favoriete inhoud op het apparaat uitvoeren en onbeperkt streamen.

Stap 1: Sluit de juiste HDMI- en stroomkabels aan op de achterkant van de Fire TV Cube. Zorg ervoor dat de kabels correct zijn bedraad.

Stap 2: Klik op uw afstandsbediening op de knop Vooruitspoelen.

Stap 3: Om de Amazon Fire TV Cube te gebruiken, kiest u een wifi-netwerk dat open is.

Stap 4: Nadat u het wifi-netwerk heeft geselecteerd, voert u uw wachtwoord in en drukt u op Verbinden. Terwijl u het wachtwoord in het veld typt, heeft u de mogelijkheid om de optie Show Password in te schakelen.

Stap 5: U kunt nu snel inloggen of een nieuw account aanmaken door het een nieuwe gebruikersnaam te geven (u kunt uw eigen gebruikersnaam invoeren).

Stap 6: Voer vervolgens uw Amazon-accountwachtwoord in en druk vervolgens op de knop Aanmelden. U kunt het wachtwoord controleren terwijl u het typt door de optie Wachtwoord weergeven te selecteren.
Stap 7: Om door te gaan met uw account en de Amazon Fire TV Cube te gebruiken, drukt u op de knop Doorgaan.

Stap 6: Voer vervolgens uw Amazon-accountwachtwoord in en klik op de knop Aanmelden. U kunt het wachtwoord tijdens het typen in de gaten houden door de optie Wachtwoord weergeven te selecteren.

Stap 7: Om in te loggen op uw account en de Amazon Fire TV Cube te gebruiken, drukt u op de Doorgaan-knop.

Stap 8:Selecteer Ja of Nee, afhankelijk van of u het ingevoerde wachtwoord op het apparaat met Amazon-account wilt opslaan.

Stap 9: Bekijk vervolgens het ouderlijk toezicht om gebruikers toe te staan. U kunt ouderlijk toezicht in- of uitschakelen, afhankelijk van het servicegebruik van uw kinderen. Als je deze bedieningselementen inschakelt, is elke keer een pincode vereist om de inhoud van Amazon-video te streamen en te openen.

Stap 10: Kies Aan de slag als u het installatieproces van de Amazon-app wilt doorlopen, of Nee, bedankt als u de rest wilt overslaan.

Stap 11: Kies uw favoriete algemene services en ga vervolgens rechtstreeks naar tv-kanalen.

Stap 12: Selecteer alle tv-kanaaltoepassingen die u wilt bekijken en klik met de rechtermuisknop op sport-apps.

Stap 13: Selecteer daarna de juiste sport-apps en ga direct naar de aanbevolen apps.

stap 14: Kies daarna de door u gewenste aanbevolen services en druk vervolgens op de knop Afspelen om door te gaan.

Stap 15: Druk ten slotte op Voltooien en al je gekozen services en kanalen worden toegevoegd aan het startscherm van je Amazon Fire TV-account.

Stap 16: Druk vervolgens op de knop Doorgaan.
Stap 17: Selecteer de juiste optie voor uw installatie en volg de instructies op het scherm die variëren afhankelijk van de optie die u selecteert.
Stap 18: Klik nu op de knop Volgende.

Stap 19: Klik op de knop Vooruitspoelen op uw afstandsbediening nadat de tv is uitgeschakeld.

20 stap: Volgende moet worden geselecteerd.

21 stap: ga door met het bekijken van een video die u door de basisprincipes leidt.

Stap 22: Hier kunt u kiezen of u de Prime-service wel of niet wilt gebruiken.
Eindelijk bent u klaar met het instellen van uw Fire TV Cube.
Opmerking: voor de beste resultaten plaatst u uw Fire TV op ongeveer 60 cm afstand van uw tv of luidsprekers.

Stap 23: Sluit een hardwired Ethernet-kabel aan op de Ethernet-adapter van de Fire TV Cube om te zorgen voor voldoende bandbreedte voor 4K-inhoud. Hierdoor wordt de opslagruimte vergroot.

Stap 24: Nu kunt u uw Ethernet-adapter aansluiten op de MicroUSB-poort van de Fire TV Cube.

Ik hoop dat de gedetailleerde stapsgewijze instructies je hebben geholpen om het meeste uit je Amazon Fire TV Cube te halen.
Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Amazon klantenservice. U kunt ook contact opnemen met Amazon Contact om een probleem te melden.

.

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started