Amazon Prime-profielen voor kinderen instellen

Amazon(.com) is een wereldwijde eCommerce-gigant en ‘s werelds grootste online retailer. Amazon handelt clouddiensten af, alles wat Kindle is, een ambachtelijk marktplatform, de verkoop van kruidenierswaren via de pantry en Whole Foods, en de verkoop van praktisch elk denkbaar commercieel en gebruikt product, begonnen met boekverkoop en nu hosting van zijn eigen filmstreamingplatform. Wees niet verbaasd als ze in de nabije toekomst onroerend goed gaan verkopen!

Aanmelden voor Amazon Prime-lidmaatschap is een van de voordelen van het gebruik van de onbeperkte services van Amazon. Prime Insiders ontvangen uitzonderlijke verzendkortingen, toegang tot Prime Video en Prime Music en andere winkelprivileges zoals speciale kortingen via Amazon Family en Prime Wardrobe voor slechts $ 12,99 per maand.

Amazone huishouden

Niet alleen u, als rekeninghouder, maar ook uw gezin kan profiteren van Prime. U kunt individuele profielen voor gezinsleden maken en uw Prime-voordelen, waaronder streamingdiensten, delen met Amazon Household. Het Amazon-huishouden van een persoon kan worden gekoppeld door twee volwassenen, vier tieners en vier kinderen.

Het is niet zozeer dat een van uw kinderen toegang heeft tot uw Prime-account, maar u wilt misschien geen eindeloze lijst met kinderprogramma’s zien die u kunt bekijken wanneer u zich aanmeldt bij Prime Video. Er kunnen bepaalde items zijn waarvan u niet wilt dat uw kind er onbedoeld op klikt, koopt of bekijkt. Wanneer dat een probleem wordt, is het tijd om naar Amazon Household te gaan en een profiel voor je kleintje aan te maken!

Een profiel instellen
  • Ga naar de hoofdpagina van Amazon Household nadat je bent ingelogd op je Amazon-account.
  • Selecteer ‘Een kind toevoegen’ in het vervolgkeuzemenu. Er verschijnt een formulier dat u moet invullen. Het zal u vragen om de naam, het geslacht en de geboortedatum van uw kind in te voeren. Vergeet niet om ook een avatar te kiezen! Kies ‘Opslaan.
  • Nadat je je kind hebt toegevoegd, wordt je naar de overzichtspagina van je huishouden geleid. Scroll naar de onderkant van de pagina om het overzicht van uw kind te zien.

Als je Amazon Freetime Unlimited momenteel niet hebt, krijg je de kans om je aan te melden voor een gratis proefperiode van 1 maand. Je kind krijgt toegang tot duizenden kinderprogramma’s, boeken, apps en games met Freetime Unlimited. U kunt doorgaan naar de details van het profiel van uw kind als u zich wilt afmelden. Daar kunt u de communicatiegeschiedenis zien, timers instellen voor specifieke soorten toepassingen en de communicatiegeschiedenis bekijken. Amazon Freetime en Amazon Family zijn opgenomen in het profiel van een kind. Amazon Freetime biedt een kindvriendelijke browser die kan worden bediend via het ouderdashboard van uw huishouden.

  • Ga naar “Beheer Prime Video Access” en kies de schuifregelaar om kindvriendelijke instellingen in te schakelen.
  • Andere profielopties, zoals het leeftijdsfilter, autorisatie voor in-app-aankopen en dagelijkse tijdsbeperkingen, kunnen worden gewijzigd.
  • Wanneer u dagelijkse tijdsbeperkingen inschakelt, kunt u beslissen wanneer u de apparaten van uw kind uitschakelt en educatieve doelen stelt. Vergeet niet om ‘Wijzigingen toepassen’ te selecteren om uw instellingen te behouden.
  • Ga naar ‘Inhoud toevoegen’ als je wilt kiezen wat je kind ziet van je Amazon-aankopen. Als je bijvoorbeeld een boek op Kindle hebt gekocht, kun je de toegang ‘aan’ zetten zodat je kind het ook kan lezen, enzovoort. Je hebt vijf alternatieven waaruit je kunt kiezen: apps, boeken, video’s, hoorbare en Alexa-vaardigheden zijn allemaal beschikbaar.
  • Er is een “pauze”-optie bovenaan het menu als je de aandacht van je kind wilt afleiden van zijn Kindle of een ander Amazon-apparaat. Dit zal een timer voor een bepaalde tijd op de toegang zetten.

Conclusie

Het maken van een profiel voor uw kinderen is op verschillende manieren voordelig. Het regelt zowel de schermtijd als de inhoud. Het profiel helpt u bij het selecteren van instructiemateriaal en verbiedt uw kinderen zelfs om aankopen te doen.

In een wereld waarin we worden gebombardeerd met technologie, stelt Amazon Household je in staat om de blootstelling van je kind eraan te beheersen. Als er iets is, is het geven van een profiel aan je kind Amazons manier om ze te leren matigen! Wie wist dat levenslessen iets anders zouden zijn dat Amazon tegenwoordig zou kunnen verkopen.

Ik hoop dat de verstrekte informatie je heeft geholpen. Neem contact op met het Amazon nummer van onze experts om antwoord te krijgen op het instellen van Amazon Prime-profielen voor kinderen.

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started