Hoe PayPal-foutcode 10417 te repareren?

Een beknopte handleiding om de foutcode 10417 op PayPal op te lossen:

PayPal is zonder twijfel een van de beste programma’s voor veilige geldoverdrachten die over de hele wereld worden gebruikt. Miljoenen mensen gebruiken de functies en diensten om betalingen en andere girale aankopen te doen. Klanten kunnen echter problemen ondervinden in de vorm van fouten zoals 10417. Als u problemen ondervindt met dit probleem in PayPal, kunt u dit als volgt oplossen.

Waarom verschijnt foutcode 10417 in PayPal?
  • De bankautorisatie voor de creditcard van de PayPal-gebruiker is mislukt.
  • Het uiteindelijke totaal van de bestelling overschrijdt het totale verwachte bedrag van de SetExpressCheckout-toepassing.
  • De PayPal-gebruiker heeft de overeenkomst met commerciële entiteiten niet voor de deadline goedgekeurd, wat resulteert in de PayPal-foutcode 10417.
De fout 10417 in PayPal oplossen: tips
  • U moet worden gewaarschuwd als uw betaling niet is verwerkt, of u kunt een andere betalingsoptie kiezen. U kunt ook telefonisch of per e-mail contact opnemen met de klantenservice van PayPal om een automatische betaling in te stellen.
  • U moet ook akkoord gaan met de overeenkomst voor commerciële entiteiten en deze indienen bij PayPal.
  • Controleer ook of de API-code, die door de regelitemwaarden gaat, correct is om ervoor te zorgen dat uw totaal overeenkomt met de toegewezen totale orderwaarde.

Bovendien moet u contact opnemen met experts van PayPal bellen nederland voor hulp bij het oplossen van de PayPal-foutcode 10417 als geen van de oplossingen u heeft geholpen om het aan uw kant op te lossen.

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started