Hoe PayPal op te lossen werkt niet en repareer ook PayPal API-foutcode 10417

Wat kan er worden gedaan als PayPal niet meer werkt of als er een API-foutcode 10417 optreedt?

PayPal, een van de meest gebruikte online transactiesystemen, helpt particulieren bij het kopen en verkopen van goederen en diensten op verschillende retailwebsites en andere platforms. Haar diensten worden gebruikt door miljoenen mensen over de hele wereld. Het toont de kwaliteit van zijn diensten aan.

Knowhow om PayPal te repareren werkt niet

Ondanks de services ondervinden gebruikers echter problemen met PayPal die niet werkt, waarvoor probleemoplossing nodig is. Als gevolg hiervan kunt u de onderstaande methoden volgen en in de praktijk brengen. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met de klantenservice.

Stappen voor probleemoplossing die nodig zijn om PayPal te repareren werkt niet

  • Controleer of PayPal niet beschikbaar is:

Je moet eerst kijken of PayPal niet beschikbaar is. U kunt naar de statuspagina gaan om te controleren of de functies werken of niet. Ze zullen u laten weten wat de status is, of het nu niet werkt of dat het probleem bij u ligt.

  • Probeer een andere betalingsoptie:

Soms kan het probleem ook in uw creditcard zitten. U kunt proberen om de alternatieve bankrekening of creditcard in uw PayPal-rekening te gebruiken wanneer u de betaling moet uitvoeren. Als de betaling is voltooid, heeft u het probleem geïdentificeerd.

  • Bevestig uw bank:

Als PayPal correct werkt voor andere personen in uw regio, ligt het probleem mogelijk bij uw bank. PayPal kan geen transacties autoriseren omdat u uw bankrekening moet verifiëren. Om uw bankrekening te valideren, gaat u naar de ondersteuningspagina en volgt u de instructies op het scherm.

  • Gebruik uw PayPal-saldo:

Als u een probleem heeft met uw kaart of bank, kunt u het geld op uw PayPal-rekening gebruiken om het verschil te compenseren. Om dit te doen, kies je eerst een portemonnee, dan Geld toevoegen en tenslotte volg je de instructies op het scherm om geld van je bankrekening over te boeken naar PayPal.

  • Fix PayPal API-foutcode 10417

De foutcode 10417 geeft aan dat de transactie niet kon worden voltooid en PayPal adviseert ons om het opnieuw te proberen met een andere betaalmethode dan de PayPal-klantenportemonnee. Om API-foutcode 10417 op te lossen, kunt u een aantal maatregelen nemen. Laten we eens kijken naar de acties die moeten worden ondernomen.

  • Stappen om PayPal API-foutcode 10417 te corrigeren en te repareren

Andere betaalmogelijkheden waar de klant gebruik van kan maken kunnen aan de klant worden medegedeeld. Als de consument geen andere PayPal-betaalbron heeft, wordt aanbevolen om contact op te nemen met de klantenservice via e-mail of telefoon. De klant kan kiezen voor automatische betalingen door informatie via e-mail te ontvangen.

  • U moet ook controleren of de overeenkomst met de commerciële entiteit is geaccepteerd door de klanten en deze indienen bij PayPal.
  • U moet ook controleren of API-codes de regelitemwaarden correct hebben doorgegeven, zodat de opgegeven totale orderwaarde overeenkomt met hun totaal.
PayPal-hulplijn

Dus als uw PayPal-transactie niet werkt, zijn dit de acties die u moet ondernemen. Zoals eerder vermeld, kunt u bij eventuele problemen contact opnemen met de klantenservice van PayPal bellen nederland. U moet het gratis nummer bellen om met de specialisten te spreken, die u de best mogelijke hulp zullen bieden.

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started