Design a site like this with WordPress.com
Get started

PayPal onbeperkt krijgen

De enige manier om een onbeperkt aantal PayPal-betalingen vanaf uw account te verzenden, is door u te laten verifiëren. Wanneer uw bankrekening is geverifieerd en gekoppeld aan uw PayPal-rekening, is deze geverifieerd. Nadat u bent geverifieerd, kunt u een onbeperkt aantal PayPal-betalingen doen met uw bankrekening. Overboekingen tussen uw PayPal-rekening en uw bankrekening zijn eveneens onbeperkt. Zodra je bent bevestigd, heb je toegang tot nieuwe mogelijkheden die niet beschikbaar zijn voor beperkte PayPal-accounts.

Stap 1

Voer de juiste gebruikersnaam en wachtwoord in de daarvoor bestemde vakken in om toegang te krijgen tot uw PayPal-rekening. Klik met uw muis op de knop “Inloggen”. Als alles goed is gegaan, kom je op je accountoverzichtspagina.

Stap 2

Plaats uw cursor op de link “Profiel” onder het tabblad “Mijn account” en houd hem daar. Er verschijnt een menu op het scherm.

Stap 3

De tweede link vanaf de bovenkant van het pop-upmenu, ‘Bankrekening toevoegen of bewerken’, moet worden geselecteerd. U komt dan op een nieuwe pagina waar u om informatie over uw bankrekening wordt gevraagd. Om uw account te verifiëren, vult u de vereiste informatie in en klikt u op de knop “Doorgaan”.

Gebruikers wordt aangeraden om de lezing eerst grondig te lezen, en pas dan mogen ze zich aanmelden. Zelfs na het volgen van de stappen kunt u uw probleem niet oplossen, dan is contact opnemen met de experts de ultieme optie die overblijft. U moet contact opnemen met het Gmail-ondersteuningsnummer Paypal bellen om hulp van een expert te zoeken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: