Design a site like this with WordPress.com
Get started

Bijlagen zoeken in Gmail

Weet je nog dat iemand je een bijlage in je Gmail heeft gestuurd, maar kun je deze nu niet vinden? Deze wikiHow laat je zien hoe je bijlagen in Gmail kunt vinden met een webbrowser en een mobiele app.

Stappen
  1. Open de Gmail-app of ga naar https://gmail.com. Je kunt het Gmail-app-pictogram, dat eruitziet als een rood-witte envelop, vinden op een van je startschermen, in de app-lade of door te zoeken. Meld u aan met behulp van de aanwijzingen op het scherm als u dit nog niet hebt gedaan.
  • Bijlagen zijn te vinden met behulp van de zoekfuncties in zowel de mobiele app als de online browser.
  1. De zoekbalk is toegankelijk door erop te klikken of erop te tikken. Dit is helemaal bovenaan je scherm of webpagina te zien.
  • U activeert het zoekbalkelement en uw toetsenbord gaat vanaf de onderkant van het scherm omhoog als u de mobiele app gebruikt.
  1. Typ has:attachment en druk op ↵Enter of ⏎ Return. (Windows),⏎ Terug (Mac)of het equivalent van een mobiel toetsenbord. Als u een zoekopdracht uitvoert met de tag has:attachment, ziet u alleen zoekresultaten van e-mails die bijlagen bevatten.
  • Als het een Google Drive-bijlage is, kun je
    heeft:drive/document/spreadsheet/presentatie.[1]
  • Als u de bestandsnaam van de bijlage weet, zoals .doc voor een Word-document, typt u bestandsnaam:.doc

Om bijlagen in Gmail te zoeken, zijn de hierboven besproken stappen nodig. Als u nog steeds problemen ondervindt nadat u de bovenstaande instructies hebt gevolgd, moet u onmiddellijk contact opnemen met ons technische ondersteuningsteam. Maak gebruik van onze speciale ondersteuningslijn, Gmail bellen, om met een van onze technische experts te spreken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: