Hoe Alexa te laten zweren

We hebben allemaal wel eens het gevoel gehad dat we wilden opscheppen over onze nieuwe slimme thuisgadget. Ja, je kunt Alexa van Amazon gewoon vragen om het licht aan en uit te doen.

Er zijn echter leukere methoden om een bericht te maken. Wat is een betere manier om dit te bereiken dan met een paar scheldwoorden? We laten je zien hoe je het moet doen.

Maak een aankondiging

Alexa-aankondigingen zenden tegelijkertijd een bericht uit naar al uw Echo-apparaten. Hoewel de meeste mensen deze functionaliteit zullen gebruiken voor alledaagse taken, zoals iedereen uitnodigen voor een etentje of hen herinneren aan een aanstaande vakantie, kun je het ook gebruiken om al je Echo-apparaten tegelijkertijd te laten vloeken.

Om dit te doen, zeg je ‘Alexa kondigen aan’ gevolgd door zoveel ongefilterde godslasteringen als je wilt. Alexa zal het dan voor iedereen herhalen op exact dezelfde manier waarop je het zei.

Speel een spelletje Simon Says

Alexa houdt van games, en met een van hen kun je het zelfs bestellen om te vloeken (soort van). Als je Simon Says speelt, herhaalt Alexa alles wat je zegt. Hoewel flagrante aanstootgevende termen verboden zijn, zijn woorden die er fonetisch op lijken dat niet.

In plaats van f*ck te zeggen, kun je bijvoorbeeld faq of falk zeggen. Je kunt naar RhymeZone gaan voor hulp als je de juiste term niet kunt bedenken.

Vraag Samuel L. Jackson om hulp

Je krijgt meer dan 30.000 extra woorden op Amazon smart home-apparaten als je de Samuel L. Jackson Alexa-stem gebruikt. Je ontvangt ook vijf keer zoveel expliciete spullen.

“Alexa, stel me voor aan Samuel L. Jackson,” zeg je om je favoriete superster de hele dag godslasteringen in je oor te laten schreeuwen.

“Alexa, zet het expliciete filter aan/uit”, zeg je nadat je je aankoop hebt bevestigd. Als je het vraagt om eenvoudige dingen te doen, zoals het bijwerken van boodschappenlijstjes, het genereren van herinneringen of het inschakelen van Alexa-vaardigheden, kun je verwachten dat het zegt: “Ik herinner je niet aan s**t.”

Laat Alexa zweren op commando

Amazon Alexa is gemaakt als gezinsvriendelijke metgezel voor elk huis, niet voor iets dat niet PG-13 is. Gelukkig is schakelen met Alexa eenvoudig. Hoewel Alexa uitstekend is in het identificeren van de meeste godslasteringen, kunnen sommige scheldwoorden door de kieren komen.

We zullen waarschijnlijk extra opties zien voor degenen die niet kunnen stoppen met vloeken, aangezien Amazon meer interactieve inhoud voor Alexa ontwikkelt.

Dit is dus de volledige informatie over de hoe Alexa Swear te maken. Voor verdere vragen en informatie kan de gebruiker gerust contact opnemen met Amazon klantenservice.
Bel ons te allen tijde via ons Amazon nummer. Wij zijn 24*7 bereikbaar.

Wij zijn 24*7 bereikbaar.

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started