Geld opnemen van een PayPal-rekening

U heeft een PayPal-rekening aangemaakt en er beginnen geld binnen te stromen van vrienden en familie, evenals betalingen voor goederen en diensten. Het is opwindend om te zien dat dat aantal op uw bankrekening begint te stijgen, maar u vraagt zich misschien af:

Hoe kan ik geld opnemen van mijn PayPal-rekening?

Hoewel PayPal geweldig is voor het accepteren van online betalingen en het uitgeven van geld in e-winkels, wilt u misschien liever contant geld bij de hand hebben om in de supermarkt te gebruiken. Het goede nieuws is dat PayPal een eenvoudige optie biedt voor verkopers en begunstigden om geld van hun rekeningen op te nemen.

De volgende les zal u helpen bij het storten van uw PayPal-tegoeden op uw bankrekening, zodat u ze eenvoudig kunt opnemen bij een geldautomaat of rekeningen kunt betalen.

Geld opnemen van Mijn PayPal-rekening naar Mijn Bankrekening

Dit is de meest gebruikelijke methode om geld van een PayPal-rekening te halen. Deze procedure houdt in dat je geld van je PayPal-rekening haalt en overmaakt naar een bankrekening die eraan is gekoppeld.

Punten om te overwegen

Bij het overboeken van geld van een PayPal-rekening naar een bankrekening, kan het 3 tot 5 werkdagen duren voordat het geld is vrijgemaakt. Dit wordt bepaald door wanneer u het geld opneemt (weekends worden niet als werkdagen beschouwd), uw relatie met PayPal en de bank die u gebruikt.

Een opnameverzoek op een PayPal-rekening kan niet worden geannuleerd nadat het is ingediend. Het geld wordt overgemaakt naar de aangewezen bankrekening. Als het gaat om het opnemen van geld op een bankrekening, zijn noch een creditcard, noch een bankpas acceptabele opties.

U moet uw kaartgegevens hebben ingesteld om geld van PayPal naar een bankrekening te kunnen opnemen. Je kunt ook gratis geld overmaken naar vrienden en familie.

Stappen om geld op te nemen van PayPal naar een bankrekening

  • Stap 1) Log in op uw PayPal-account.
  • Stap 2) Klik op het menu Geld in de bovenste kop.
  • Stap 3) Klik op de knop Geld overmaken.

Stap 4) Selecteer van welke van uw PayPal-saldi (als u die heeft) u geld wilt overboeken en naar welke bankrekening u het geld wilt laten gaan. Uw gekoppelde accounts zijn de accounts waarnaar u geld kunt sturen. Als u slechts één gekoppelde bankrekening heeft, is dit de enige die wordt weergegeven. Je hebt meer opnamemogelijkheden als je meerdere gekoppelde accounts hebt.

Stap 5) Kies het bedrag dat u wilt overmaken/opnemen.

Stap 6) Klik op de knop Doorgaan.
Stap 7) Lees de Review en klik op Transfer.

Stap 8) Het geld wordt nu van uw PayPal-rekening afgeschreven en naar uw bankrekening gestuurd. Deze actie kan niet worden teruggedraaid.

Hoe kan ik een nieuwe bankrekening toevoegen aan mijn PayPal?

Volg de onderstaande stappen om een nieuwe bankrekening aan uw PayPal-rekening te koppelen, zodat u direct geld kunt opnemen:

Stap 1: Ga naar je PayPal-account en log in.
Stap 2) Selecteer Profiel en instellingen in het vervolgkeuzemenu Profiel.
Stap 3) Selecteer het tabblad Financiële informatie in het vervolgkeuzemenu.
Stap 4) Selecteer de optie Een nieuwe bankrekening koppelen in het gedeelte Banken.
Stap 5) Kies of het een Cheque- of Spaarrekening is en vul de vereiste gegevens in.
Stap 6) Om de bankrekening toe te voegen, klikt u op de optie Akkoord en koppelen nadat u de relevante informatie hebt ingevuld.
Stap 7) Nu kunt u geld van uw PayPal-rekening halen en op deze bankrekening storten.

Een cheque aanvragen voor Amerikaanse staatsburgers

U kunt een cheque aanvragen om uw PayPal-saldo op te nemen als u in de Verenigde Staten woont. De cheque duurt meestal 1 tot 2 weken om te arriveren en kan alleen bij een bank worden gestort als de persoon aan wie hij is gericht, toestemming heeft gegeven. Met elke cheque krijgt u $ 1,50 USD terug.

Voer de volgende stappen uit om geld op te nemen van uw PayPal-rekening per cheque:

Stap 1: Ga naar je PayPal-account en log in.
Stap 2) Klik onder uw PayPal-saldo op Overboeken naar uw bank.
Stap 3) U kunt ook klikken op Een cheque aanvragen per e-mail.
Stap 4) Typ in het daarvoor bestemde veld het bedrag dat u per cheque wilt opnemen.

De bovengenoemde technieken zijn dus de eenvoudigste manier om geld op te nemen van een PayPal-rekening. U kunt contact opnemen met het team via Bellen PayPal Klantenservice. De leden van het team zijn altijd bereid om u te helpen wanneer u het nodig heeft.

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started