Vroege toegang krijgen tot Amazon Luna

Luna, het langverwachte cloud-gamingplatform van Amazon, bevindt zich nog in de beginfase van ontwikkeling. We kunnen niet garanderen dat je een uitnodiging krijgt, maar we kunnen je wel helpen bij het aanmeldingsproces, zodat je in aanmerking komt voor het Luna Early Access-programma.

Een verzoek voor vroege toegang indienen

Allereerst een waarschuwing voor het geval je het vergeten bent: je hebt een Amazon-account nodig.

Nadat je een Amazon-account hebt ingesteld, ga je naar de Amazon Luna-startpagina. Helemaal bovenaan de website staat een knop met de tekst Vroege toegang aanvragen. Druk op die knop om de applicatie te openen.

Wanneer u op de verzoekknop drukt, wordt u gevraagd om in te loggen op uw Amazon-account. Uw browser onthoudt waarschijnlijk uw accountgegevens, vooral als u Amazon of andere services vaak gebruikt.

Afhankelijk van uw browser en beveiligingsinstellingen, moet u mogelijk uw wachtwoord bij de hand hebben omdat Amazon betalingen verwerkt.

Zodra u bent ingelogd op uw account, wordt u doorgestuurd naar de sollicitatievragenlijst van één pagina.

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

Een meerkeuzevraag en twee tekstformulieren vormen de Amazon Luna-applicatie.

De meerkeuzevraag stelt: “Wat voor type gamer zou je jezelf noemen?” en geeft de volgende antwoorden (uiteraard, als u optie 4 kiest, krijgt u geen vroege toegang):

Ik speel wel videogames, maar alleen voor korte tijd of af en toe.
Ik speel regelmatig videogames, maar ik ben niet erg serieus of competitief.
Ik speel regelmatig videogames en ik neem ze serieus of competitief.
Ik heb geen zin om videogames te spelen.

De tweede vraag gaat over uw internetsnelheid en heeft een tekstveld dat u kunt invullen. De waarschuwing bevat ook links naar online internetsnelheidstests voor het geval dit geen nummer is dat u uit de hand kent.

Dit is handig omdat internetsnelheidstests de werkelijke snelheid van uw apparaat registreren, die relevanter is dan de internetsnelheid waarvoor u betaalt.

De derde en laatste vraag, die een tekstgedeelte bevat, vraagt of je “een code hebt gekregen van een Amazon Luna-partner”. Zet hier je code als je die hebt.

Selecteer de optie Vroegtijdige toegang aanvragen onderaan de pagina als je de vragen hebt beantwoord.

Je zou een bevestigingsmail moeten ontvangen zodra je toegang hebt aangevraagd. Dit wordt verzonden naar het e-mailadres dat is gekoppeld aan uw Amazon-account.

Je zou een e-mail moeten ontvangen waarin je wordt gevraagd om een paar dagen later Amazon Luna te bezoeken en de Luna Controller te kopen. De e-mail waarschuwt verder dat je nog maar een week hebt om je aan te melden nadat ze je uitnodiging hebben ontvangen voordat ze je positie weggeven.

Als u de speciale Luna-toepassing op uw apparaten wilt, kunt u downloads beheren wanneer u zich voor de eerste keer aanmeldt bij Amazon Luna. U kunt echter meteen beginnen met spelen in uw browser. Je hoeft zelfs geen betalingen te koppelen voordat je gaat spelen, omdat je je aanmeldt met een Amazon-account.

Vervolgens moedigt Amazon via sociale media en peilingen Luna-gebruikers aan om met het platform te communiceren. Tenzij u vanwege uitzonderlijke omstandigheden, zoals techjournalistiek, bent gediskwalificeerd voor deelname aan enquêtes.

Heb je je al aangemeld?

Het is eenvoudig om vroege toegang tot Amazon Luna aan te vragen. Mogelijk krijgt u niet snel een antwoord, of misschien krijgt u helemaal geen antwoord. Maar houd er rekening mee dat het platform uiteindelijk voor iedereen toegankelijk zal zijn. Wat heb je te verliezen?

Als je er meer over wilt weten, neem dan contact op met Amazon klantenservice e-mail het team is hier om je altijd te helpen wanneer nodig om contact met hen op te nemen om er iets over te vragen.

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started