Design a site like this with WordPress.com
Get started

Hoe een Android-apparaat naar Firestick te casten

In veel gevallen zullen klanten die Android-telefoonaccessoires gebruiken, hun telefoon moeten spiegelen op het grotere scherm van hun televisie. Foto’s, films en presentaties die op de telefoon worden bewaard, kunnen worden gebruikt om informatie weer te geven. Een directe verbinding met Android is op veel Fire TV-apparaten niet beschikbaar. Android kan worden gekoppeld aan een tv-firestick en worden gebruikt om inhoud te streamen. Als je op zoek bent naar het verbinden van de firestick met Android en geen idee hebt hoe, lees dan verder. In dit artikel zullen we bespreken hoe je een Android-apparaat naar Firestick kunt casten.

Het is niet haalbaar om een Android-apparaat rechtstreeks naar een Firestick te casten zonder het gebruik van een applicatie. Er zijn talloze mogelijkheden om een Android-toestel aan te sluiten op een Firestick. In de loop van de tijd zijn de platforms ontwikkeld.

Google heeft de mogelijkheid toegankelijk gemaakt in bepaalde van zijn producten, zoals Chrome. Gebruikers hebben toegang tot verschillende applicaties van derden die toegankelijk zijn in de Google Play Store. De kenmerken van de applicaties die toegankelijk zijn in de Play Store variëren.

Sommige toepassingen kunnen bijvoorbeeld persoonlijke video’s afspelen, terwijl andere dat niet kunnen. All-cast-programma’s zijn het handigst als het erom gaat ervoor te zorgen dat het afspelen van media in alle versies beschikbaar is. De meest gebruikte programma’s van derden zijn programma’s waarmee streaminhoud kan worden bekeken.
Deze functie is opgenomen in de functies van platforms zoals Amazon’s items. Als u bijvoorbeeld een film op Amazon bekijkt, kan de inhoud eenvoudig worden gespiegeld op het televisietoestel.

In een zakelijke sfeer is een Firestick onmisbaar voor meerdere bezichtigingen en presentaties. Deze functionaliteit is door veel bedrijven omarmd om informatie beschikbaar te stellen aan belanghebbenden van het bedrijf. Nadat de applicatie is gedownload, kan de gebruiker de onderstaande processen toepassen om aan zijn behoeften te voldoen.

HOE ANDROID-APPARAAT NAAR FIRESTICK TE CAST

STAP 1 – APPLICATIES INSTALLEREN OP FIRESTICK EN ANDROID-APPARAATDe toepassing “All cast” is de meest gebruikte toepassing van derden. Het staat bekend om zijn vermogen om zowel persoonlijke media als andere soorten media af te spelen. Sommige streamingplatforms maken streaming mogelijk.

 • Stap 1: Ga naar de Google Play Store en zoek naar een app die je Android verbindt met je Firestick.
 • Stap 2: Selecteer op de tv de optie Firestick.
 • Stap 3: Selecteer “Zoeken” in het vervolgkeuzemenu.
 • Stap 4: Typ in het zoekvak de woorden all-cast.
 • Stap 5: zoek naar de app “Alle cast”.

Download en installeer de app op de Firestick die aan de tv wordt gekoppeld. Nadat de applicatie met succes op het scherm is gelanceerd, verschijnt de mogelijkheid om de identieke applicatie voor Android te downloaden.

Download de applicatie op de Android-telefoon om bij de link te passen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de gedownloade applicatie dezelfde versie is als die van het andere apparaat.

STAP 2 – AANSLUITEN VAN DE PROGRAMMA’S

 • Stap 1: Open de cast-applicatie op een Android-telefoon. Op het scherm verschijnt een melding met de tekst “Zoeken naar spelers”.
 • Stap 2: Tik op Android op de afbeelding van een vuurstok. Het kan even duren voordat deze op het scherm verschijnen.
 • Stap 3: Klik op de link onder de tekst Fire TV stick om de tekst Aangegeven verbinding te openen. U vindt een lijst met opties onder de optie, zoals Galerij, Audio en Recent. Google+, Google Drive en andere Google-services.
 • Stap 4: Tik op de aangegeven optie Spiegel de foto, video of audio op het scherm. De video’s kunnen bijvoorbeeld worden bekeken door op de optie te tikken.
 • Stap 5: De optie met het label STOP verschijnt, zodat we kunnen stoppen met het casten van de video’s.

Stap 3 – VERBINDING ZONDER TOEPASSINGEN

Dit vereist het gebruik van een tv die verbinding kan maken met de Firestick-modus.

 • Stap 1: Houd de middelste of Home-knop op de firestick-afstandsbediening ingedrukt om toegang te krijgen tot deze opties.
 • Stap 2: Kies in het pop-upmenu Spiegelen in de lijst met opties.
 • Stap 3: Zoek in de resulterende dialoog naar de naam van het Android-apparaat.

Het hieronder beschreven proces kan worden gebruikt om een koppeling naar een Android-telefoon te geven.

Stap 1: Open de app Instellingen op uw Android-apparaat.
Stap 2: Navigeer vervolgens naar de instellingen voor Bluetooth en apparaatverbinding.
Stap 3: Ga naar Verbindingsvoorkeuren en selecteer Cat.
Stap 4: Selecteer de weergavekeuze om de haardaccessoires te zien. Maak verbinding om toegang te krijgen tot de functies.

Deze functionaliteiten zijn niet beschikbaar in Android-versies hoger dan 4.2, waardoor ze onbetrouwbaar zijn.

BESTE APPS VOOR SPIEGEL ANDROID NAAR FIRESTICK

Er zijn verschillende toepassingen waarmee gebruikers toegang hebben tot de firestick-services. De mogelijkheid om live films en video’s van internet te streamen onderscheidt de programma’s.

Alles-in-één applicatie

Hiermee kunt u persoonlijke media streamen vanaf uw Android-apparaat, zoals afbeeldingen en video’s. Gebruikers die computers gebruiken, kunnen de firestick-optie gebruiken. Het maakt de livestream van video’s, films en muziek rechtstreeks vanuit de browser mogelijk.

Het maakt talloze streams op afzonderlijke schermen mogelijk, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan apparaten. De applicatie is compatibel met verschillende computerrandapparatuur.

Aanvraag voor het gebruik van een scherm in de lucht

Air screen is een geavanceerde applicatie die verschillende protocollen ondersteunt, waaronder Google Cast. Mac-, Windows- en iOS-apparaten kunnen allemaal de app gebruiken.

De app is te vinden in de playstore van het betreffende toestel. Amazon biedt videostreaming tegen de meest betaalbare prijzen. Met het programma kun je de streamingdienst van Amazon gebruiken.

Gebruikers kunnen de app gebruiken om persoonlijke video’s te bekijken. Veel tv-kanalen zijn niet beschikbaar voor streaming via firestick-platforms. De gebruiker kan zijn favoriete statistieken op de app bekijken.

Airplay spiegelontvanger

Deze mirroring-app is ontworpen met iPhone-gebruikers in gedachten. De software maakt voornamelijk gebruik van de mogelijkheden van een iOS-smartphone. De Android-gebruiker heeft toegang tot de verbeterde functies. Hiermee kan de gebruiker een voorbeeld van de dia’s bekijken voordat ze op het scherm worden weergegeven.

Met de applicatie kunnen gebruikers live video’s streamen en YouTube-video’s bekijken op de cast-host. Om het apparaat aan te sluiten zijn de procedures hetzelfde als bij de andere toepassingen. De firestick-connectiviteit is mogelijk tussen meerdere apparaten.

Spiegelen360

De toepassing Mirroring360 biedt u een gebruiksvriendelijk platform waarmee u de inhoud van uw apparaat op afstand kunt spiegelen naar een pc, of deze nu draait op Windows of Mac. Als je een Amazon Fire Stick hebt, kun je de inhoud op je apparaat of tablet ook spiegelen op je televisiescherm.

De software blijkt onder meer een uitstekende keuze voor presentaties, games en instructiedoeleinden. De applicatie biedt een beperkte gratis proefperiode; maar als u besluit te upgraden, kunt u dit doen met het basisplan, dat $ 30 per jaar kost.

Of je nu een iPhone, iPad, Mac, Chromebook, Windows-pc, Android-apparaat of een Android-tablet hebt, de Mirroring360-applicatie werkt redelijk goed met elk platform.

Google huis

Google Home is zonder twijfel een van de beste screen mirroring-apps voor iPhone en Android. Google Home is een one-stop-shop voor alle benodigdheden voor in huis.

U moet overwegen wat uw meest fundamentele vereisten zijn. Wat doet het naast schermspiegeling nog meer?

Als het gaat om schermspiegeling, biedt Google Home de meest eenvoudige methode om informatie van je Android-apparaat naar je tv-scherm te casten. De iOS- en Android-platforms zijn waar Google Home het helderst schijnt. Het enige dat u nu hoeft te doen, is inloggen op uw Google-account, uw account instellen en de instructies op het scherm volgen. Wanneer de Google Home de streamingmedia identificeert die zijn gekoppeld aan de HDMI-ingang van uw tv, kunt u eenvoudig uw favoriete inhoud naar het scherm van uw tv casten.

LetsView is een eenvoudig te gebruiken toepassing voor schermspiegeling met iOS en Android waarmee u de inhoud van uw apparaat op afstand op een secundair scherm kunt casten. Het gebruik van de applicatie vanaf elk apparaat voor schermspiegeling is eenvoudig.

Zorg er om te beginnen voor dat zowel de afzender als de ontvanger met hetzelfde wifi-netwerk zijn verbonden. Ga daarna verder en open de app op uw iOS- of Android-smartphone. Wacht even terwijl de app zoekt naar gespiegelde apparaten in de buurt.

Nadat je beide apparaten hebt gekoppeld, kun je beginnen met het casten van je favoriete entertainment naar het tv-scherm. Van het spelen van games tot het streamen van video’s, films en inhoud, LetsView biedt een gemakkelijke methode voor schermspiegeling over elk platform.

HD-scherm spiegelen

Ben je het zat om films te kijken op het kleine scherm van je telefoon? Met behulp van de HD screen mirroring-app kun je het materiaal binnen enkele seconden van je Android-mobiel naar je tv-scherm casten.

Tijdens uw schermspiegelingsvergaderingen brengt de toepassing een beveiligde verbinding tot stand om uw informatie, documenten en toepassingen te beschermen. De overstap van een klein smartphonescherm naar een groter tv-scherm was nog nooit zo eenvoudig. De software voor het spiegelen van HD-schermen heeft een eenvoudige gebruikersinterface en is een van de krachtigste apparaten om uw smartphone in high-definition video op het tv-scherm te casten.

VNC-viewer

VNV Viewer is een andere verbluffende, een opvallende verschijning tussen andere schermcast-applicaties voor Android en iPhone. Het is een van de hoog gewaardeerde applicaties in de Play Store waarmee u de inhoud van uw apparaat eenvoudig op pc of tv kunt casten.

De VNC-viewertoepassing herkent het hoogste beveiligingsniveau en biedt daardoor end-to-end-codering om onze privacy te beschermen. Met de VNC Viewer-applicatie kun je niet alleen het scherm van je apparaat casten, maar heb je ook snelle externe toegang tot je Windows-, Mac- of Linux-pc vanaf elke plek ter wereld.

Externe apparaten, zoals externe microfoons, muizen en consoles, worden ook ondersteund door de VNC-viewertoepassing. De software bevat wachtwoordbeveiliging om uw schermspiegeling en vergaderingen op afstand veilig te houden, waardoor het een degelijke Android- en iOS-app voor schermspiegeling is.

Air Server Connect

AirServer is een van de beste apps voor schermspiegeling voor Android en iPhone, en het kan je beste vriend zijn voor het spiegelen van je smartphone op een scherm, vooral als je op een netwerk moet casten, zoals op school of op het werk.

Met behulp van de AirServer Connect-applicatie kun je games spelen op je tv-scherm, het gebruiken voor presentaties of om studenten les te geven in een intuïtief klaslokaal.

Met de AirServer Connect-toepassing kunt u zonder veel moeite games en toepassingen spiegelen en diavoorstellingen van foto’s op uw pc of tv afspelen. Een van de unieke kenmerken die het onderscheidt als een fantastische app voor het spiegelen van Android- en iOS-schermen, is de mogelijkheid om het scherm van uw apparaat tegelijkertijd naar meerdere ontvangers te spiegelen.

AFSLUITEN

De verbinding van de Android-telefoon met de Windows Firestick en het televisietoestel is cruciaal voor het afspelen van media. De vorige versies van de Android-telefoon ondersteunen Firestick niet.

De handigste manier om de services te gebruiken, is door de applicatie te downloaden. Om deze taken uit te voeren, zijn er een overvloed aan apps beschikbaar in de Google Play Store. Smart TV’s kunnen worden geïntegreerd met de applicatie door ze te downloaden.

Firestick kan ervoor zorgen dat het apparaat op meerdere apparaten kan worden aangesloten met behulp van de bovengenoemde methoden.

Ik hoop dat het artikel nuttig was om een Android-apparaat naar Firestick te casten. Met de bovenstaande vertrouwelijke benaderingen en methoden kunt u gemakkelijk leren hoe u een Android-apparaat naar Firestick kunt casten
anders is het raadzaam om contact op te nemen met onze tech Amazon contact Nederland adviseur.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: