Design a site like this with WordPress.com
Get started

Betalingen op eBay accepteren zonder PayPal

Dus je wilt iets verkopen op eBay, maar geen betalingen via PayPal accepteren? Het is geen probleem. Hoewel PayPal de geprefereerde betaalmethode is, heeft u andere opties. Voor bepaalde advertentiecategorieën kunt u overboekingen en postwissels accepteren; voor anderen kunt u uw eigen verkopersaccount opzetten, Skrill of ProPay gebruiken of betaling bij afhaling accepteren voor een aanbieding.

Gebruik alternatieven

Skrill, voorheen bekend als Moneybookers, is een online betalingsservice die kan worden gebruikt op sites zoals eBay, Skype en andere. Ga om te beginnen naar Skrill.com en maak een account aan. Wanneer je iets op eBay verkoopt, betaalt de koper met de betaalmethode van zijn voorkeur, die wordt verwerkt en op je Skrill-account wordt uitbetaald. ProPay is een PayPal-achtig alternatief. U moet zich registreren op ProPay.com. De betaling van de eBay-koper wordt onmiddellijk naar uw ProPay-account overgemaakt nadat hij het afrekenproces heeft voltooid. Geen van deze PayPal-oplossingen vereist de registratie van een koper. Geen van deze PayPal-alternatieven vereist dat de koper zich ergens voor aanmeldt, en beide bieden eBay’s verkopersbescherming. Net als bij PayPal int eBay echter vergoedingen van verkopers.

Kaarten accepteren

Het accepteren van creditcardbetalingen op uw internetverkopersaccount rechtstreeks via eBay-afrekenen is een optie om u aan te melden voor Skrill of ProPay. U hebt een internetverkopersaccount nodig, een bankrekening waarmee u online debet- of creditcardbetalingen kunt accepteren, evenals uw betalingsgateway-account, dat u aan eBay moet verstrekken. De koper betaalt met de knop Nu betalen en de betaling wordt veilig online voltooid via uw betalingskanaal vanaf de eBay-kassa. Daarna ontvang je een e-mail ter bevestiging van je betaling. Hoewel eBay geen kosten in rekening brengt, moet u de creditcardverwerkingskosten van uw handelsbank evalueren voordat u deze optie kiest.

Persoonlijk accepteren

Ebay accepteert ook betaling bij afhaling, wat een soort persoonlijke betaling is. Cheques, postwissels, contant geld, PayPal en creditcards worden geaccepteerd als betaalmiddel op het moment van ophalen. Geef in uw vermelding aan welke van deze betalingsopties u wilt accepteren. Het accepteren van cheques of postwissels moet worden vermeden, want als ze niet verdwijnen nadat de koper het item heeft opgehaald, heb je minder alternatieven om het probleem op te lossen dan wanneer de koper contant of met een creditcard had betaald. Wees voorzichtig bij het plannen van persoonlijke vergaderingen. Neem een ​​vriend mee en probeer af te spreken op een openbare plaats in plaats van bij u thuis.

Overweeg beperkingen

Voor specifieke eBay-categorieën kunt u betalingen aannemen via persoonlijke cheques, kascheques, bank-naar-bankoverschrijvingen of postwissel. Kapitaaluitrusting, onroerend goed, alleen voor volwassenen en sommige motoren zijn de enige categorieën die dit soort betalingen accepteren. U kunt Escrow.com, de door eBay goedgekeurde escrow-service, gebruiken voor voertuigtransacties van eBay Motors.

Onthoud: accepteer nooit te veel betaalde bedragen van kopers, vooral niet als de koper om terugbetaling vraagt. Dit maakt waarschijnlijk deel uit van een vals chequeschema. U kunt kopers ook niet verplichten te betalen met methoden die u niet in uw vermelding heeft opgenomen.

Ik hoop dat de bovenstaande stappen je hebben geholpen om betalingen op eBay zonder PayPal te accepteren. Neem voor technische ondersteuning contact op met Paypal bellen Support en spreek met een vertegenwoordiger. Experts helpen u met uw probleem en zorgen voor de beste oplossing zodat u niet opnieuw hetzelfde probleem krijgt. Het leukste is dat je op elk moment van de dag of nacht kunt bellen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: